Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa Caterpillar 355-2252

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 355-2252
Cod produs
XBSU3HNK-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta pompa de apa Caterpillar 355-2252 este gura de aer proaspat pentru vehiculul tau! La propriu! Imagineaza-ti o zi torida de vara! Imagineaza-ti ca esti intr-o statie de autobuz, intre betoane, fara nicio gura de apa! Iar aerul pe care il inspiri te clocoteste pe interior! Asa s-ar simti si utilajul tau fara o pompa de apa! Compromisuri? Uita de ele! In colaborarea cu noi, nici macar nu vei mai fi nevoit sa te gandesti la cum se raporteaza calitatea la pret. De ce? Pentru ca in depozitul nostru drag vei gasi o selectie perfecta de produse, care mai de care mai rezistente, mai sigure, mai calitative.

O pompa de apa Caterpillar 355-2252 este o piesa fiabila!

Este limpede ca buna ziua: utilajul tau nu poate rula fara o pompa de apa in perfecta stare, aceasta avand un rol extrem de important! Ea pompeaza apa de la motor la radiator si inapoi, intr-un proces de recirculare.

Alaturi de tine, pas cu pas!

Cu noi alaturi de tine, munca devine brusc mult mai sigura, iar tu esti in fiecare secunda informat! Iar toate acestea se intampla fara costuri ascunse. Oferim o consultanta gratuita si iti propunem piese de schimb perfecte pentru utilaje.

O astfel de pompa de apa Caterpillar 355-2252 vine insotita de toate actele necesare! Timp de 12 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Iti oferim garantia produselor pentru a te convinge ca alegerea facuta este una perfecta!

Dorim sa te informam de colaborarea noastra cu cei mai seriosi curieri, astfel ca tu vei primi piesele dorite rapid si in siguranta! O pompa de apa Caterpillar 355-2252 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

- o garnitura

- Z=17
Trimite mesaj
Din Gura in Gura