Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Ditch Witch 126-204

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ditch Witch 126-204
Cod produs
8BNXHMJV-IA
Out Of stock
Descriere
Cate piese mai vrei sa schimbi? Nu te-ai saturat, nu ti-a ajuns? Cumpara o data si bun! Un rulment butuc Ditch Witch 126-204 de calitate nu este o soseta pe care o lasi uitata pe langa pat si a doua zi iei alta. Piesele no-name se pot asemui, fara sa parem rai, cu un astfel de articol vestimentar, care, culmea, daca e spalat, mai poate fi purtat. Ori prin preajma rulmentului nostru, nici sa nu folosesti cuvantul apa, ca se blocheaza si la propriu si la figurat! Ca sa nu mai ai surprize neplacute, alege un element original, semnat Carraro!

Realitatea este ca o piesa originala te salveaza ani la rand de alte cheltuieli! Oferta noastra de pret este foarte atragatoare! Iar piesa pe care o vei achizitiona va ajuta la buna functionare a grupului reductor. Caracterizata prin eficienta si rezistenta, piesa va contribui la cresterea randamentului utilajului si a mentinerii sigurantei in timpul deplasarii. Cere detalii suplimentare accesand serviciul gratuit de consultanta! Absolut tot ce te intereseaza afli vorbind cu specialistii nostri!

Rulment butuc Ditch Witch 126-204 - cel mai bun pret de pe piata!

Rotile au un rol esential in structura oricarui vehicul, fiind componentele prin intermediul carora se transmite forta furnizata de motor catre suprafata drumului. Eficienta utilajului depinde foarte mult de frecarea aparuta odata cu invartirea lor. Pentru minimalizarea frecarii sunt folosite niste piese speciale, numite rulmenti. Apa este dusmanul rulmentilor, pentru ca poate patrunde prin sigiliile uzate si astfel distruge lubrifiantul din interiorul lor.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la noi!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Acest rulment butuc Ditch Witch 126-204 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Acest rulment butuc Ditch Witch 126-204 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura