Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa 3000028

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
3000028
Cod produs
1TLEUJZB-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta pompa de apa 3000028 este un produs rezistent si fiabil in care poti avea incredere. Un produs compact si bine executat, care a trecut cu brio toate testele calitatii. Nici nu ai idee cat este ea de importanta in angrenajul motorului utilajului tau! O pompa de apa este o parte vitala a sistemului de racire al masinariei pe care o administrezi! Nici nu se poate fara ea! Scopul sau principal este sa circule continuu lichidul de racire de la radiator la blocul motor al vehiculului pentru a preveni supraincalzirea. Imagineaza-ti la cate grade poate ajunge un motor fara un sistem de racire! Un mediu absolut infernal, in care viata utilajului nu poate continua!

Pompa de apa 3000028 - pentru ca utilajul tau sa ruleze precum ceasul elvetian!

Aceasta pompa este un produs de calitate, menit sa te ajute in munca pe care o executi in fiecare zi. Produsul nostru aftermarket este recunoscut ca fiind extrem de durabil si fiabil!

Cand apelezi la specialisti, esti asigurat!

Serviciul nostru gratuit de consultanta este menit sa iti rezolve problemele. Pe unele dintre ele le va rezolva chiar inainte ca acestea sa apara. Echipa noastra este aici, pentru tine. Gratuit, prompt si echilibrat!

Aceasta pompa vine insotita de o garantie extinsa! Timp de 1 an ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Iata o abordare care te asigura de succesul investitiilor tale!

O pompa de apa 3000028 este produsul care va fi livrat la usa ta, oriunde te-ai afla, in cele mai sigure conditii! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere pe site-ul nostru. Vrem sa ai certitudinea unei livrari super rapide, care nu iti da batai de cap si care nu ridica probleme!

Un montaj corect este esential. Nu e suficient ca piesa proaspat achizitionata sa fie performanta si sigura! Mainile dibace ale unui specialist vor face mare diferenta!

- Z=22

- 1 oring
Trimite mesaj
Din Gura in Gura