Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru motor Perkins 4.248

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Perkins 4.248
Cod produs
6UBRDCL1-IA
Out Of stock
Descriere
Descopera si tu ofertele noastre imbatabile si vei fi uimit de preturile extraordinare! Pompa de alimentare motor Perkins 4.248 se numara printre ofertele noastre de top! Are un pret foarte bun. Acesta este singurul lucru ce o diferentiaza de modelul original pe care acesta il va inlocui. Pompa este mecanica, axul cu came fiind cel care o va actiona. Este foarte rezistenta si are in alcatuire materiale de buna calitate, fiind produsa in Uniunea Europeana. Iti este livrata foarte repede pentru ca o avem stoc.

ACN este prim importator al acestui model de pompa de motorina. Tocmai de aceea avem si acest pret foarte accesibil. Iar in el ai inclus si un o-ring. O-ringul se utilizeaza pentru a face corect etansarea dintre pompa si corpul motor. Poti solicita si un filtru performant. Acesta ajuta foarte mult la prelungirea perioadei de functionare a pompei pe care o comanzi. Iti punem la dispozitie si servicii faine la care poti apela cu incredere. Incepe in primul rand cu serviciul gratuit de consultanta si de aici vei afla si despre celalalte.

Pompa de alimentare motor Perkins 4.248 - la un pret extraordinar de profitabil!

Pompa de combustibil este una dintre cele mai importante piese, fiind responsabila pentru alimentarea cu combustibil a sistemului si mentinerea presiunii normale a acestuia. Daca pompa de alimentare moare, nu mai are cine sa trimita combustibil la motor si acesta evident ca nu poate porni, iar daca fluxul este intrerupt, utilajul se va opri. Un sfat prietenesc: foloseste consumabile de calitate!

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!

Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Pompa de alimentare pentru motor Perkins 4.248 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 12 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Pompa de alimentare motor Perkins 4.248 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura