Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc pentru tractor Case Quantum 80CL

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case QUANTUM 80CL
Cod produs
1D7EUTGL-RA
Out Of stock
Descriere
Ai intrebat specialistii despre rulment, iar ei au raspuns asa: un rulment butuc tractor Case Quantum 80CL este o piesa de o fiabilitate deosebita, originala si durabila. Cand un rulment se defecteaza, nu ai timp de pierdut! Retine ca rulmentul nostru pentru grupul reductor al tractorului tau se va monta doar pe butuc punte fata! Pentru a prelungi durata de viata a rulmentilor si a transmisiei finale in ansamblu, asigura-te ca verifici si schimbi regulat uleiul de transmisie, eviti amestecarea diferitelor marci si grade de ulei de transmisie, dar, mai ales, asigura-te ca iei in serios orice fel de scurgere si nu abuzezi de exploatarea echipamentului tau, decat asigurandu-i acestuia toate piesele de schimb de care are nevoie!

Un rulment butuc tractor Case QUANTUM 80CL este un articol de incredere!

Iti recomandam aceasta piesa de transmisie originala Carraro, prelucrata excelent si super fiabila! Ea are rol esential in functionarea grupului reductor! Asigura un transfer optim al greutatii catre rotile utilajului, cat si o frictiune mai scazuta in timpul deplasarii!

Te intampinam cu consultanta tehnica gratuita!

Pentru noi, serviciile conexe de top sunt un gest de prietenie! Asa ne demonstram, zi dupa zi, interesul fata de toate aspectele legate de piesele de schimb si mentenanta utilajelor tale! Te asteptam la un dialog deschis!

Garantie

Un rulment butuc Case QUANTUM 80CL vine insotit de toate actele de care ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Certificarea scrisa a unui produs chiar face diferenta!

Livrare

Alaturi de noi totul devine posibil, rapid si simplu! Un rulment butuc pentru tractor Case QUANTUM 80CL este o super decizie si tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Montaj

Nu ezita sa apelezi la profesionisti. Un montaj facut ca la carte, dar si rapid cat ai zice peste, te va degreva de stres! Asigura-te ca esti asistat de catre profesionisiti, iar piesa de schimb isi va creste durata de functionare!

Specificatii tehnice
95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura