Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc pentru tractor Case Quantum 65C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case QUANTUM 65C
Cod produs
7N8YJDRS-RA
Out Of stock
Descriere
Atunci cand tractorul tau tuna si fulgera ca isi doreste cadou un astfel de rulment butuc tractor Case Quantum 65C prezent in depozitul nostru, noi iti recomandam sa nu te incapatanezi! Fa-i pe plac utilajului tau, tocmai pentru ca acesta sa te poata rasplati cu un rulaj de zile mari! Si, fii atent si la lubrifiere! Nerespectarea acestui lucru poate duce la daune costisitoare si catastrofale in timp. Ai grija de tractorul tau, pentru a-l putea exploata cat mai multa vreme, in siguranta si in conditii optime! Te invitam sa ne apelezi la oricare dintre numerele de telefon afisate. Asa vei intra in legatura cu unul dintre consultantii nostri, pregatiti si dornici sa te ajute, orice problema ai intampina! Retine ca rulmentul nostru pentru grupul reductor al tractorului tau se va monta doar pe butuc punte fata!

Un rulment butuc tractor Case QUANTUM 65C este o piesa de schimb rezistenta si fiabila!

Iti recomandam aceasta piesa de transmisie originala Carraro, prelucrata excelent si super fiabila! Ea are rol esential in functionarea grupului reductor! Asigura un transfer optim al greutatii catre rotile utilajului, cat si o frictiune mai scazuta in timpul deplasarii!

Te intampinam cu consultanta tehnica gratuita!

Pentru noi, serviciile conexe de top sunt un gest de prietenie! Asa ne demonstram, zi dupa zi, interesul fata de toate aspectele legate de piesele de schimb si mentenanta utilajelor tale! Te asteptam la un dialog deschis!

Garantie

Un rulment butuc tractor Case QUANTUM 65C vine insotit de toate actele de care ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Certificarea scrisa a unui produs chiar face diferenta!

Livrare

Alaturi de noi totul devine posibil, rapid si simplu! Un rulment butuc pentru tractor Case QUANTUM 65C este o super decizie si tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Montaj

Nu ezita sa apelezi la profesionisti. Un montaj facut ca la carte, dar si rapid cat ai zice peste, te va degreva de stres! Asigura-te ca esti asistat de catre profesionisiti, iar piesa de schimb isi va creste durata de functionare!

Specificatii tehnice
95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura