Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare Landini 2641725

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini 2641725
Cod produs
CDL9PX1J-IA
Out Of stock
Descriere
Felicitari, esti norocosul zilei, exceptand prima parte in care te-a lasat utilajul balta! Macar partea a doua devine insorita! Ai gasit piesa de care ai nevoie in oferta noastra! Pompa de alimentare Landini 2641725 este la un pret foarte bun si reprezinta o alternativa de incredere in inlocuirea pompei originale. Ea se fabrica in Uniunea Europeana si are in componenta materiale atent selectionate astfel incat sa obtii peformante reale cu produsul final. Pompa de motorina este mecanica si este actionata de axul cu came.

Este garantata utilizarea sa pe termen lung si eficienta sporita la solicitarile grele. Insa, tu ii poti adauga mai mult timp prin atentia pe care o dai detaliilor. Spre exemplu, cand schimbi pompa se recomanda sa inlocuiesti si filtrul de combustibil. Suna-ne sau cere-ne ajutorul direct pe site. Vei primi consultanta tehnica gratuita. Asta inseamna ca te vom ajuta sa alegi exact componentele de care are nevoie utilajul tau. Cu siguranta vei mai primi si o multitudine de sfaturi despre cum e mai bine sa-ti ingrijesti echipamentele din dotare!

Pompa de alimentare Landini 2641725 - sa creasca productivitatea!

Nu porneste utilajul? Este ceea ce se numeste legea rautatii sau… poate o functionare defectuoasa a unei pompe de combustibil. Pompa de alimentare este o componenta a motorului care transfera lichid din rezervor la motor, il alimenteaza. Fara pompa de alimentare, care este un element principal, motorul nu poate functiona ca un intreg.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Garantia in ceea ce priveste pompa de alimentare Landini 2641725 se acorda pentru o perioada de 12 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil pompa de alimentare Landini 2641725 va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltime asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura