Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pinion planetar pentru tractor John Deere 5090GF

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5090GF
Cod produs
MSYZIHQU-AS
Out Of stock
Descriere
Dupa ani de munca si dedicare, am ajuns sa detinem un numar record de piese pentru utilaje, dintre cele mai bune desigur! Unul recent cu care ne putem lauda este acest pinion planetar tractor John Deere 5090GF din gama pieselor de transmisie! Nu am fi ratat pentru nimic in lume o noua creatie Carraro! Acest producator renumit pentru produsele sale rezistente si longevive! Calitatea pe care ai tot cautat-o este acum la un click distanta!
Lupta-te sa progresezi, nu sa atingi perfectiunea! Perfectiunea este un concept destul de greu de definit si, orica de tehnica ar fi ea, noi credem cu tarie in cea mai buna varianta! Cea mai buna variant este aceea de a face echipa cu noi! Ai la dispozitie cele mai performante produse si cele mai utile servicii de care sa te folosesti pentru a-ti duce afacerea la cu totul alt nivel! Fa din agentii nostril cei mai buni prieteni!

Integreaza acest pinion planetar tractor John Deere 5090GF in angrenajul utilajului si porneste activitatea!
Fiind prelucrat dupa metode de ultima generatie, din materiale rezistente, acest pinion planetar tractor John Deere 5090GF isi va indeplini functia in cel mai performant mod! Inginerii s-au asigurat ca in componenta sa va avea metal tratat termic special pentru a tine piept uzurii. Astfel, acest pinion asigura transferul cuplului de la planetara la coroana transmisiei finale, asigurand functionarea optima a sistemului de transmisie.

O informare corecta - un salt vizibil catre succes!
Timpurile moderne au adus cu ele necesitatea informarii complete si corecte, mai ales in aceasta industrie presarata cu fel si fel de evenimente. Unele chiar neprevazute! Pentru a face fata fiecaruia, am infiintat serviciul gratuit de consultanta sustinut de cei mai priceputi agenti. Agenti care iti vor prelua prompt solicitarea si se vor asigura ca ai facut alegerea compatibila a piesei! Si pentru ca sunt perfectionisti din fire, iti vor preda un plan de mentenanta specific cazului tau dupa care sa te ghidezi si pe care sa il aplici in afacerea ta!

Poti achizitiona acest pinion planetar pentru tractor John Deere 5090GF fara nici o grija! Prezenta piesa beneficiaza de garantie timp de 6 luni pentru eventualele defectiuni din fabrica! Aceasta este prevazuta in certificatul produsului care se va regasi in colet!

O zi in depozitul nostru este mai ceva ca o cursa de atletism! Eficienta si capacitatea multitasking ne reprezinta! Vrem sa raspundem nevoii clientului de a-si primi piesa in timp record, de aceea trimitem acest pinion planetar tractor John Deere 5090GF catre tine in doar 24 de ore! Plaseaza comanda apelandu-ne sau aplicand pe site si produsul va ajunge la tine!

Un montaj superficial este cel mai de temut factor. Este situatia care poate ameninta calitatea piesei! De aceea, ideal este sa efectuezi aceasta manopera intr-un atelier specializat sub indrumarea specialistilor! Nu te lasa acaparat de tehnica improvizatiei crezand ca vei scuti niste bani frumosi. Tot ce ai investit se va duce pe apa sambetei si mai mult ca sigur vei fi supus unei noi cheltuieli!

Specificatii tehnice
• Diametru interior 42.5mm
• Diametru exterior 77mm
• Inaltime 30mm
• 23 de dinti.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura