Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set pivot inferior pentru tractor John Deere 5420

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5420
Cod produs
POGZJI05-RE
Out Of stock
Descriere
O noua aparitie in depozitul nostru? Ei bine, asa este! Un asemenea set pivot inferior John Deere 5420 se odihneste pe unul dintre rafturile noastre. Puternic, performant si curajos, acesta abia asteapta sa demonstreze de ce este capabil. Mai mult, asemenea tuturor pieselor noastre de schimb, si acest set pivot inferior provine dintr-un atelier de productie recunoscut pentru diversitate. Tocmai din acest motiv, rezistenta sa va fi pe masura asteptarilor tale! Arunca o privire pe site-ul nostru pentru a face cunostinta cu mii de piese de schimb la o calitate superioara. Acestea reprezinta acele ajutoare de nadejde de care utilajul tau are nevoie!

Alegerea piesei de schimb corespunzatoare reprezinta un proces important! Pentru a fi sigur ca ai ales ceea ce trebuie, verifica codul de utilaj. Acesta reprezinta un filtru eficient si rapid! De asemenea, exista si varianta de a ne contacta. Noi iti vom oferi toate detaliile de care ai nevoie pentru a face cea mai buna alegere! Ba mai mult, te vom sfatui asa cum stim mai bine. Nu ezita sa ne ceri ajutorul atunci cand simti ca este necesar! Suntem alaturi de tine, pe tot parcursul activitatilor tale!

Set pivot inferior John Deere 5420 - te va aduce cu un pas mai aproape de succes! Cere detalii!

O scurta caracterizare a pieselor de schimb? Ajutoare de nadejde de dimensiuni diferite, cu responsabilitati unice, ce se asigura ca utilajul munceste la adevarata sa valoare. Intrucat sunt complementare, acestea se sustin reciproc pe tot parcursul activitatilor. Cat despre acest set pivot inferior John Deere 5420 din imagini, el face parte din categoria pieselor de schimb pentru transmisie. Rolul acestui pivot cu montare inferioara este de a prinde fuzeta de carcasa puntii. In plus, acesta se monteaza la puntea din fata!

Pasiune, ambitie si consultanta tehnica gratuita!

Oferim mai mult decat piese de schimb! Inca de la inceput, am ales sa infiintam serviciul de consultanta tehnica gratuita. Astfel, vom comunica mult mai usor, fiindu-ti alaturi oricand si oriunde. Acesta vine la pachet cu o serie de beneficii, si anume:

Identificari rapide si sigure
Solutii personalizate in functie de masinaria pe care o detii
Recomandari si sfaturi cu privire la montaj, la ingrijirea corespunzatoare a pieselor
Interventii la fata locului, indiferent in ce colt al tarii te afli

Nici nu trebuie sa te gandesti de doua ori inainte sa achizitionezi aceasta piesa de schimb! Un astfel de set pivot inferior pentru tractor John Deere 5420 dispune de un certificat de garantie, valabil 6 luni. Acesta vizeaza posibilele defectiuni din fabrica!

Pasii pentru a comanda una sau mai multe piese de schimb sunt simpli! Fie ne apelezi telefonic, fie completezi cererea de pe site-ul nostru, iar comanda iti va fi livrata in aproximativ 24 de ore. Lucram cu cei mai buni curieri! De asemenea, te asteptam si la sediul nostru, din apropiere de Bucuresti. Iti ridici personal piesa de schimb, facem cunostinta si iti prezentam mult iubitul nostru depozit.

Un montaj desavarsit din orice punct de vedere iti ofera mult asteptata garantie ca totul va functiona asa cum trebuie. Colaboreaza exclusiv cu profesionistii din domeniu! Daca ai nevoie de o recomandare, apeleaza-ne fara doar si poate!

Specificatii tehnice

Acest set pivot inferior este format din urmatoarele componente:

Pivot
Bucsa sferica
Saiba conica
Gresor
Trimite mesaj
Din Gura in Gura