Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aditiv ulei punte pentru Ambra Mastertran

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
AMBRA MASTERTRAN
Cod produs
NY3AJ4VW-AT
Out Of stock
Descriere
Ofera-i uleiului un sprijin de nadejde, care sa-i intensifice calitatile si sa-i sporeasca performanta. Conditiile severe de lucru si temperaturile ridicate pot subrezi proprietatile uleiului si ii pot scurta durata de viata. Insa, din fericire, exista solutii si sunt mai accesibile decat crezi. Mai mult, sunt chiar aici, la un pas distanta de tine! Acest aditiv ulei punte Ambra Mastertran a fost conceput pentru a fi utilizat la transmisii, punti, sisteme hidraulice si frane umede ale tractoarelor, dar si ale altor utilaje. Un fluid de inalta calitate, capabil sa ofere acel plus necesar in momente dificile. Te poti baza pe ajutorul sau, caci gratie lui, uleiul folosit la lubrifierea utilajului tau isi va pastra vascozitatea si isi va mentine proprietatile chiar si in cele mai dure conditii si oricat de intensa ar fi solicitarea la care este supus. Incearca-l!

Asigura-i utilajului tau o mentenanta corespunzatoare si va putea sa-ti ofere rezultate maxime, asa cum iti doresti. Cu produse de cea mai buna calitate, prelungesti viata masinariei tale si ii imbunatatesti performantele. Le vei gasi la noi oricand ai nevoie de ele, doar da-ne de veste si iti vom oferi tot ce e mai bun ca sa-ti mentii utilajul sanatos, pregatit de munca in orice moment. Suna-ne si afla mai multe despre nevoile utilajului tau! Specialistii nostri iti stau la dispozitie!

Aditiv ulei punte AMBRA MASTERTRAN - un ajutor de nadejde, pregatit sa-ti ofere performanta!
Acest aditiv ulei punte AMBRA MASTERTRAN sporeste caracteristicile termice ale uleiului in aplicatii cu temperaturi severe. Ajuta, de asemenea, la reducerea zgomotului de franare si ambreiaj, la utilaje cum ar fi tractoarele, combinele, incarcatoarele, stivuitoarele, imbunatatind performantele uleiului folosit pentru lubrifiere.

Ai intrebari? Suntem aici sa-ti raspundem!
Iti sustinem eforturile si venim in intampinarea nevoilor tale cu un serviciu de consultanta gratuita. Ca sa scutesti timp si eforturi considerabile. E mult mai simplu cand poti sa rezolvi totul dintr-un foc, fara sa mai pierzi vremea, fara nervi, fara stres. De multe ori, detaliile fac diferenta, asa ca intreaba-ne ce vrei sa afli. Specialistii nostri se documenteaza in permanenta pentru a-ti oferi cele mai bune solutii de intretinere ale utilajelor pe care le detii si au raspunsuri pentru chestiunile care te framanta. Contacteaza-ne!

L-ai vazut, ti-a placut, ce ramane de facut? Sa suni sau sa soliciti o oferta online. Si acest aditiv ulei punte pentru AMBRA MASTERTRAN va ajunge la tine rapid, in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara.

Bidon 1 litru
conceput special pentru produsele AKCELA HY �TRAN ULTRA si AMBRA MASTERTRAN
Trimite mesaj
Din Gura in Gura