Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aditiv franare umeda Ambra

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ambra
Cod produs
WT7M4YX3-AT
Out Of stock
Descriere
Imbunatateste performantele uleiului cu acest Ambra Aditiv franare umeda de inalta calitate, conceput pentru a fi utilizat la transmisii, osii, sisteme hidraulice si frane umede ale tractoarelor, dar si ale altor utilaje. Conditiile severe si temperaturile ridicate pot diminua calitatile uleiului pe care il folosesti in mod uzual. Si atunci, ca sa-i mentii vascozitatea la un nivel optim si sa-i pastrezi intacte performantele, iti recomandam sa folosesti un aditiv special cum este acesta. Astfel te vei putea bucura de randament maxim din partea utilajului tau chiar si atunci cand lucreaza in conditii extrem de dificile.

Sustine-ti masinaria cu produse de cea mai buna calitate, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara. Noi te vom ajuta sa le alegi pe cele mai bune, potrivite cu nevoile utilajului tau. Suna-ne! Specialistii nostri sunt pregatiti sa raspunda solicitarilor tale. Iti vor oferi cele mai eficiente solutii de intretinere si iti vor furniza informatii pretioase, care iti vor face viata mai usoara.

Ambra Aditiv franare umeda - un ajutor de nadejde, pregatit sa-ti ofere performanta!
Acest Ambra Aditiv franare umeda sporeste caracteristicile termice ale uleiului in aplicatii cu temperaturi severe. Ajuta, de asemenea, la reducerea zgomotului de franare si ambreiaj, la utilaje cum ar fi tractoarele, combinele, incarcatoarele, stivuitoarele, imbunatatind performantele uleiului folosit pentru lubrifiere.

Ai intrebari? Suntem aici sa-ti raspundem!
Iti sustinem eforturile si venim in intampinarea nevoilor tale cu un serviciu de consultanta gratuita. Ca sa scutesti timp si eforturi considerabile. E mult mai simplu cand poti sa rezolvi totul dintr-un foc, fara sa mai pierzi vremea, fara nervi, fara stres. De multe ori, detaliile fac diferenta, asa ca intreaba-ne ce vrei sa afli. Specialistii nostri se documenteaza in permanenta pentru a-ti oferi cele mai bune solutii de intretinere ale utilajelor pe care le detii si au raspunsuri pentru chestiunile care te framanta. Contacteaza-ne!

L-ai vazut, ti-a placut, ce ramane de facut? Sa suni sau sa soliciti o oferta online. Si acest Ambra Aditiv franare umeda va ajunge la tine rapid, in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara.

Bidon 1 litru

conceput special pentru produsele AKCELA HY TRAN ULTRA si AMBRA MASTERTRAN
Trimite mesaj
Din Gura in Gura