Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aditiv ulei punte pentru Akcela Hy-Tran Ultra

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
AKCELA HY-TRAN ULTRA
Cod produs
4ABMH05C-AT
Out Of stock
Descriere
Solicitarea intensa ii poate da de furca uleiului folosit pentru lubrifierea utilajului tau, scurtandu-i durata de viata sau diminuandu-i performantele. Dar exista solutii prin care acesta isi poate mentine vascozitatea in parametri optimi chiar si in conditii de temperaturi foarte ridicate. Ba chiar isi va pastra intacte si celelalte proprietati, daca-i oferi un aditiv ulei punte Akcela Hy-Tran Ultra de inalta calitate cum este acesta. Este destinat utilizarii la transmisii, punti, sisteme hidraulice si frane umede ale tractoarelor, dar si ale altor utilaje. Este sprijinul de care are nevoie uleiul pentru a depasi cu brio obstacolele si a face fata conditiilor oricat de severe de operare. Mizeaza pe calitate si performanta nu va intarzia sa apara!

Utilajele bine intretinute muncesc cu spor vreme indelungata. Si nu-i atat de complicat sa le dai ce le trebuie pentru ca ele sa dea randamentul pe care ti-l doresti. Au si ele chichitele lor, dar nu-ti fa griji - ai ajuns la noi si avem noi solutii, oricat de mari ar fi pretentiile lor. Specialistii nostri identifica cele mai simple si eficiente solutii, ca tu sa-ti poti relua linistit activitatea in cele mai bune conditii. Suna-ne si lasa grijile in seama noastra.

Aditiv ulei punte AKCELA HY-TRAN ULTRA - un ajutor de nadejde, pregatit sa-ti ofere performanta!
Acest aditiv ulei punte AKCELA HY-TRAN ULTRA sporeste caracteristicile termice ale uleiului in aplicatii cu temperaturi severe. Ajuta, de asemenea, la reducerea zgomotului de franare si ambreiaj, la utilaje cum ar fi tractoarele, combinele, incarcatoarele, stivuitoarele, imbunatatind performantele uleiului folosit pentru lubrifiere.

Ai intrebari? Suntem aici sa-ti raspundem!
Iti sustinem eforturile si venim in intampinarea nevoilor tale cu un serviciu de consultanta gratuita. Ca sa scutesti timp si eforturi considerabile. E mult mai simplu cand poti sa rezolvi totul dintr-un foc, fara sa mai pierzi vremea, fara nervi, fara stres. De multe ori, detaliile fac diferenta, asa ca intreaba-ne ce vrei sa afli. Specialistii nostri se documenteaza in permanenta pentru a-ti oferi cele mai bune solutii de intretinere ale utilajelor pe care le detii si au raspunsuri pentru chestiunile care te framanta. Contacteaza-ne!

L-ai vazut, ti-a placut, ce ramane de facut? Sa suni sau sa soliciti o oferta online. Si acest aditiv ulei punte pentru AKCELA HY-TRAN ULTRA va ajunge la tine rapid, in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara.

Bidon 1 litru
conceput special pentru produsele AKCELA HY TRAN ULTRA si AMBRA MASTERTRAN
Trimite mesaj
Din Gura in Gura