Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aditiv ulei punte pentru CNH MAT 3505

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Aditiv CNH MAT 3505
Cod produs
DQFL29BG-AT
Out Of stock
Descriere
Sunt momente in care uleiul nu se mai descurca de unul singur. Si cum lubrifierea este deosebit de importanta pentru utilajul tau, va trebui sa imbunatatesti performantele uleiului, astfel incat sa poata mentine o lubrifiere ca la carte chiar si in cele mai severe conditii. Fie ca vorbim de temperaturi extrem de ridicate sau de sarcini grele, un aditiv special ii e de mare ajutor uleiului. Pentru a-si indeplini cu brio misiunea, adauga alaturi de ulei acest aditiv ulei punte CNH MAT 3505 conceput pentru a fi utilizat la transmisii, osii, sisteme hidraulice si frane umede ale tractoarelor, dar si ale altor utilaje. Un ajutor de nadejde, ce intensifica proprietatile uleiului, mentinandu-i intacte calitatile.

Daca iti doresti performanta, asigura-te ca faci tot ce e necesar in acest sens. Incepe cu o intretinere impecabila a utilajului tau si ai sa vezi diferenta si imediat, dar si in timp. Consumabilele au rolul si importanta lor in functionarea masinariei tale, nu le neglija. Poti afla mult mai multe despre nevoile utilajului tau daca ne suni. Echipa noastra de specialisti iti sta la dispozitie. Tu intrebi, ei raspund, dar vin in plus si cu solutii la care nici nu te-ai fi gandit. Incearca!

Aditiv ulei punte CNH MAT 3505 - pentru un plus de performanta!
Acest aditiv ulei punte CNH MAT 3505 sporeste caracteristicile termice ale uleiului in aplicatii cu temperaturi severe. Ajuta, de asemenea, la reducerea zgomotului de franare si ambreiaj, la utilaje cum ar fi tractoarele, combinele, incarcatoarele, stivuitoarele, imbunatatind performantele uleiului folosit pentru lubrifiere.

Ai intrebari? Suntem aici sa-ti raspundem!
Iti sustinem eforturile si venim in intampinarea nevoilor tale cu un serviciu de consultanta gratuita. Ca sa scutesti timp si eforturi considerabile. E mult mai simplu cand poti sa rezolvi totul dintr-un foc, fara sa mai pierzi vremea, fara nervi, fara stres. De multe ori, detaliile fac diferenta, asa ca intreaba-ne ce vrei sa afli. Specialistii nostri se documenteaza in permanenta pentru a-ti oferi cele mai bune solutii de intretinere ale utilajelor pe care le detii si au raspunsuri pentru chestiunile care te framanta. Contacteaza-ne!

L-ai vazut, ti-a placut, ce ramane de facut? Sa suni sau sa soliciti o oferta online. Si acest aditiv ulei punte pentru CNH MAT 3505 va ajunge la tine rapid, in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara.

Bidon 1 litru

Conceput special pentru produsele AKCELA HY �TRAN ULTRA si AMBRA MASTERTRAN
Trimite mesaj
Din Gura in Gura