Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei motor JSC Kamaz Lukoil 15W-40 5 litri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JSC KAMAZ Lukoil 15W-40
Cod produs
JPT9MZGA-AT
Out Of stock
Descriere
Lubrifierea motorului este un capitol important al intretinerii masinariei tale, caci de functionarea optima a motorului depinde cam tot. Un ulei de inalta calitate si super-inalta-performanta (UHPD) cum este acest ulei JSC Kamaz Lukoil 15W-40 este ideal pentru motorul utilajului tau. Iti va proteja eficient motorul, pastrandu-si calitatile atat la temperaturi scazute, cat si la temperaturi ridicate, caci este un ulei multigrad, mineral. Prelungeste viata motorului tau oferindu-i o lubrifiere impecabila, care il va pastra tanar vreme indelungata.

Daca nu esti sigur ca e compatibil cu motorul utilajului tau, ne poti suna fara ezitare. Echipa noastra de specialisti este gata sa-ti sara in ajutor, oferindu-ti suport tehnic de cea mai buna calitate - clar, concis, tintit pe nevoile masinariei tale. Nu mai irosi timp pretios, bucura-te de avantajele pe care ti le oferim. Suna-ne!

Ulei JSC KAMAZ Lukoil 15W-40 - are grija de motorul utilajului tau!
Acest ulei motor JSC KAMAZ Lukoil 15W-40 are la baza o tehnologie avansata de aditivare, care iti garanteaza intervale maxime intre schimburile de ulei si o durata indelungata de viata a motorului. Contribuie la reducerea semnificativa a emisiilor de particule, ceea ce inseamna o protectie maxima a mediului. Este destinat motoarelor pe benzina sau motorina ale flotelor mixte de vehicule concepute pentru a respecta limitele stricte de emisii ale gazelor de esapament, EURO I, II, III, IV si V, fara filtru de particule Diesel (DPF).

Nu stii daca e compatibil? Intreaba-ne!
Orice nelamurire ai avea, nu ezita sa ne contactezi. Consultanta este gratuita! Stim cat de mult conteaza sa poti rezolva totul dintr-un foc, asa ca nu te lasam sa ratacesti in cautare de solutii. Ti le oferim simplu si rapid. Avem o echipa de specialisti pregatita sa raspunda solicitarilor tale. Orice dificultate intampini in legatura cu intretinerea utilajelor tale o putem rezolva impreuna. Contacteaza-ne si scapi de batai de cap!

Stim ca „arde”, de aceea iti vom livra acest ulei JSC KAMAZ Lukoil 15W-40 super rapid. Ajunge la tine in cel mult 24 de ore, in orice colt al tarii te-ai afla. Comanda online sau telefonic sau, daca iti este mai simplu, poti veni si la sediul nostru, in apropierea Capitalei.

Potrivit pentru utilizarea in flote de vehicule mixte, autoturisme si vehicule comerciale, motoare pe benzina si diesel, inclusiv cele cu turbina, in conformitate cu instructiunile din cartea tehnica a vehiculului.
Bidon 5 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura