Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei motor Caterpillar ECF-2 Lukoil 15W-40 5 litri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar ECF-2 Lukoil 15W-40
Cod produs
6IUFHS2M-AT
Out Of stock
Descriere
Daca iti doresti randament maxim, asigura-i motorului o lubrifiere optima, atat cantitativ, cat si calitativ. Nu de alta, dar daca nu-i oferi aceasta hrana, problemele nu vor intarzia sa apara si sigur n-ai chef de ele. Motorul masinariei tale are nevoie de acest ulei Caterpillar ECF-2 Lukoil 15W-40 cat mai curand. Nu-l lasa pe uscat, da-i ce-ti cere. Uleiul acesta mineral, multigrad, este capabil sa-ti ofere inalta calitate si super-inalta-performanta (UHPD). Si te poti baza pe el la greu, caci isi mentine proprietatile si la temperaturi ridicate, si la temperaturi scazute, oferindu-i motorului maxima protectie. Iar tu te vei bucura de performantele sale mult timp de-acum incolo.

Si, daca tii lucrurile din scurt, atat in privinta lubrifierii, cat si in tot ce tine de componentele utilajului tau, vei scuti eforturi importante, pe termen lung. Ba chiar vei face si economii, caci nu vei fi nevoit sa faci prea des reparatii. Daca ai nevoie de indrumare pentru intretinerea utilajului tau, nu ezita sa ne contactezi. Specialistii nostri iti stau la dispozitie si iti ofera sprijinul de care ai nevoie. Suna-ne!

Ulei motor Caterpillar ECF-2 Lukoil 15W-40 - pentru o lubrifiere impecabila!
Acest ulei motor Caterpillar ECF-2 Lukoil 15W-40 are la baza o tehnologie avansata de aditivare, care iti garanteaza intervale maxime intre schimburile de ulei si o durata indelungata de viata a motorului. Contribuie la reducerea semnificativa a emisiilor de particule, ceea ce inseamna o protectie maxima a mediului. Este destinat motoarelor pe benzina sau motorina ale flotelor mixte de vehicule concepute pentru a respecta limitele stricte de emisii ale gazelor de esapament, EURO I, II, III, IV si V, fara filtru de particule Diesel (DPF).

Nu stii daca e compatibil? Intreaba-ne!
Orice nelamurire ai avea, nu ezita sa ne contactezi. Consultanta este gratuita! Stim cat de mult conteaza sa poti rezolva totul dintr-un foc, asa ca nu te lasam sa ratacesti in cautare de solutii. Ti le oferim simplu si rapid. Avem o echipa de specialisti pregatita sa raspunda solicitarilor tale. Orice dificultate intampini in legatura cu intretinerea utilajelor tale o putem rezolva impreuna. Contacteaza-ne si scapi de batai de cap!

Stim ca „arde”, de aceea iti vom livra acest ulei Caterpillar ECF-2 Lukoil 15W40 super rapid. Ajunge la tine in cel mult 24 de ore, in orice colt al tarii te-ai afla. Comanda online sau telefonic sau, daca iti este mai simplu, poti veni si la sediul nostru, in apropierea Capitalei.

Potrivit pentru utilizarea in flote de vehicule mixte, autoturisme si vehicule comerciale, motoare pe benzina si diesel, inclusiv cele cu turbina, in conformitate cu instructiunile din cartea tehnica a vehiculului.
Bidon 5 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura