Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Patina inferioara pentru buldoexcavator Fiat Kobelco FB90.2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco FB90.2
Cod produs
RXAW609Y-SC
Out Of stock
Descriere
Aceasta patina inferioara Fiat Kobelco FB90.2 este, pentru utilajul tau, varianta ideala. Este sirul de numere norocos de la tragerea Loto. Ea apartine grupului de piese de schimb cele mai performante. Iar cand ai montat-o ai uitat ca mai exista, nu mai ai grija ei. Trebuie sa stii ca aceasta patina nu vine din “no man land”. Am gasit-o rasfoind cataloagele marilor branduri. Am citit review-uri, am consultat si alte opinii ale mecanicilor specialisti. Depunem mult efort de informare, ca sa depui tu foarte putin efort de exploatare.

Specialistii nostri au capaciatea de a surprinde toate amanuntele unei afaceri din acest sector. Specificului lor deosebit. Ei sunt capabili sa-ti ofere cele mai bune solutii indiferent de complexitatea defectiunii. Stiu totul despre materie pronind de la echipamentele mai vechi pana la cele mai noi moderne. Stiu totul despre intretinere, despre functionare, despre cum sa iti faca un plan de revizie. Sunt pasionati sa-ti fie aproape. Vin si pun umarul ca utilajul tu sa arate mai bine si sa lucreze mai bine. Si mai bine. Profesionalismul lor este pentru tine!

Patina inferioara Fiat Kobelco FB90.2 verdele sanatos din viata utilajului tau
Acest articol nu este surprinzator doar prin culoarea lui vie. E doar o chestiune de codificare. El este conceput sa infrunte timpul si presiunile din timpul exploatarii. Astfel, materialul din care este construit are o structura chimica speciala. Cat priveste rolul patinei, acesta este sa permita o extensie a bratului mai usoara si o fixare corespunzatoare a acestuia.

Veni, vidi… nu mai pleci
Incearca sa nu iti parasesti imediat utilajul dupa ce s-a incheiat ziua de lucru. Mai fa-ti de lucru pe langa el, mai arunca-i o privire, mai fa-i un scan vizual minimal. Vezi daca a ramas la aceiasi parametri ca la inceputul zilei. Iar daca iti sare in ochi ceva nefiresc, nu astepta sa treaca de la sine - ia legatura imediat cu echipa noastra de consultanti si cere-le sfatul! Ei iti vor arata toti pasii pentru remedia pe loc neclaritatile. Nu uita, consultanta este gratuita.

Garantie
Aceasta patina inferioara pentru buldoexcavator Fiat Kobelco FB90.2 vine insotita de toate actele necesare inclusiv cu un certificat de garantie. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie. Garantia achizitiei facute este un lucru obligatoriu. Intreaba-ne intotdeauna despre ea, ca totul sa fie in regula.

Livrare
Expedierea produselor noastre, indiferent de marime sau complexitate, se face in conditii de siguranta si cu rapiditate. Colaboram cu cei mai seriosi curieri, ca sa nu apara surprize neplacute. Tot ceea ce trebuie sa faca este sa ne apelezi utilizand datele din contact. Dupa inregistrarea comenzii, punem imediat pachetul la curier iar acesta il livreaza in maxim de 24 de ore. Nu conteaza cat de departe se afla punctul de lucru.

Montaj
Mecanicii nostri colaboratori iti vor executa montajul la timp. I-am ales pe cei mai buni dintre cei buni. Folosind acest serviciu, vei economisi timp si bani si iti vei putea relua activitatea fara intarziere. Nu trebuie decat sa iei legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici, pentru a afla toate detaliile. Un mecanic bun inseamna un utilaj bun.

Specificatii tehnice:

Baza mare trapez: 47mm
Lungime: 300mm
Inaltime trapez: 20mm
Baza mica trapez: 19mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura