Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Curea alternator pentru motor Perkins 1106-60TW

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Perkins 1106-60TW
Cod produs
RXON5ESI-SC
Out Of stock
Descriere
Un client nou a sunat intr-o zi si ne-a intrebat daca avem in depozit o curea alternator motor Perkins 1106-60TW Nu gasea o pereche la el in oras.  In afara de banci, case de pariuri si farmacii nimic nu gasesti aici ca lumea, ni s-a plans. Iar utilajul sau stationa deja de trei zile. Consultantul nostru i-a spus ca o avem. Intr-o ora comanda era expediata. In alta zi a sunat un alt client a sunat si a intrebat daca avem aceasta pereche de curele. Sigur ca o avem, ce intrebare e aceasta? Apoi a sunat un altul. Si a doua zi a primit articolul dorit. Suntem la curent cu nevoile clientilor nostri si suntem pregatiti cand ne cauta.

Fiecare utilaj nou nu apare pe piata precum un meteor. Nu vine de nicaieri si nu stii care e treaba cu el si ce doreste. Stii doar ca trebuie sa aiba o intrebuintare, n-a venit degeaba. Asa ca ii cauti documentatia tehnica. Ai gasit-o. Aproape cat o biblioteca. Moama! Dar cine sa stea sa citeasca atata? Cand mai facem bani? Lasati consultantii nostri sa se ocupe. Ei se informeaza non stop si sunt intotdeauna la curent cu tot ce apare. Iar cand intrebati despre  o piesa, oricare, primiti raspunsuri documentate si doar la ce va priveste. Nu va tinem ocupati. Voi faceti business, noi il sustinem.

Curea alternator motor Perkins 1106-60TW este asa cum trebuie
Chestia e ca motorul nu porneste cu Doamne ajuta. Nu ca ar fi o idee rea dar nu functioneaza. Insa daca incerci cu o pereche de curele alternator, viata se schimba. Aceasta angreneaza in paralel elicea ventilatorului si alternatorul. Iar utilajul tau o ia iar din loc, mancand pamantul, cum se zice.

Veni, vidi… nu mai pleci
Incearca sa nu iti parasesti imediat utilajul dupa ce s-a incheiat ziua de lucru. Mai fa-ti de lucru pe langa el, mai arunca-i o privire, mai fa-i un scan vizual minimal. Vezi daca a ramas la aceiasi parametri ca la inceputul zilei. Iar daca iti sare in ochi ceva nefiresc, nu astepta sa treaca de la sine - ia legatura imediat cu echipa noastra de consultanti si cere-le sfatul! Ei iti vor arata toti pasii pentru remedia pe loc neclaritatile. Nu uita, consultanta este gratuita.

Garantie
Aceasta curea alternator pentru motor Perkins 1106-60TW vine insotita de toate actele necesare inclusiv cu un certificat de garantie. Ai, astfel, garantie pentru orice posibil defect de fabricatie. Garantia achizitiei facute este un lucru obligatoriu. Intreaba-ne intotdeauna despre ea, ca totul sa fie in regula.

Livrare
Expedierea produselor noastre, indiferent de marime sau complexitate, se face in conditii de siguranta si cu rapiditate. Colaboram cu cei mai seriosi curieri, ca sa nu apara surprize neplacute. Tot ceea ce trebuie sa faca este sa ne apelezi utilizand datele din contact. Dupa inregistrarea comenzii, punem imediat pachetul la curier iar acesta il livreaza in maxim de 24 de ore. Nu conteaza cat de departe se afla punctul de lucru.

Montaj
Mecanicii nostri colaboratori iti vor executa montajul la timp. I-am ales pe cei mai buni dintre cei buni. Folosind acest serviciu, vei economisi timp si bani si iti vei putea relua activitatea fara intarziere. Nu trebuie decat sa iei legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici, pentru a afla toate detaliile. Un mecanic bun inseamna un utilaj bun.

Specificatii tehnice

• Latimea mai mare a curelei masoara 13 mm (baza mare a trapezului).
• Lungimea variaza intre 1450 mm si 1462 mm.
• Alegerea curelei potrivite se face in functie de tipul fuliilor cu care este echipat motorul.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura