Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Curea alternator pentru motor Perkins 1104D-44TA

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Perkins 1104D-44TA
Cod produs
1W6ZLJ8F-SC
Out Of stock
Descriere
Aceasta curea alternator motor Perkins 1104D-44TA este un articol excelent care asteapta sa-l incluzi pe lista ta de achizitii imediate. Fii relaxat, il gasesti permanent in depozitul nostru, fiind un produs foarte cautat inca de cand l-am adus prima oara. Mai ales, si cel mai mult, ca are o arie larga de compatibilitate in lumea utilajelor grele. Iar daca tot ai ajuns pana aici, cumpara si pentru vecinul tau. Iti va da si o bere pentru o asa idee buna.

Lucrurile merg mult mai bine atunci cand le faci bine si cand, extrapoland, acoperi toate intelesurile cuvantului “bine”. Adica, e bine sa iti dezvolti business-ul si sa nu-l lasi sa o ia razna. E bine sa iti echipezi parcul de utilaje cu masini noi, care isi scot costurile investitiei repede si nu te lasa la greu. E bine sa prinzi contracte mari, bune, care sa-ti asigure front de lucru si castig. E bine sa ai in echipa oameni competenti, care sa-ti inteleaga ideile. Si, poate cel mai mult, e bine sa-ti alegi parteneri de incredere pe care sa te sprijini cand singur nu mai poti. E bine sa lucrezi pe partea de revizii si piese de schimb cu ACN piese si utilaje. E chiar foarte bine.

Curea alternator motor Perkins 1104D-44TA mano a mano
Pentru a asigura o functionare corespunzatoare si lipsita de erori si de asemenea de o durata indelungata de functiune ar trebui urmate cateva trucuri ca, de pilda, faptul ca acest tip de produse de tipul curelelor trebuie montate exclusiv cu mainile goale. Este interzia utilizarea unor unelte ajutatoare, acestea pot deprecia iremediabil calitatea curelei

Ful de asi cu curele in coada
Noi avem piese bune. Altii au piese bune. Piata e libera si deschisa pentru fiecare.  Doar ca nu toti se descurca prin ea. Daca esti bun, devii vedeta in sector, daca nu, te uiti la TV visand ca ai putea fi si tu una. O vedeta are intotdeauna un atu. La noi acest atu este un serviciu de consultanta tehnica, cum nu mai gasesti in alta parte. Primesti recomandari legate de natura problemei tehnice, de modelul piesei compatibile cu utilajul tau, chiar si contactul unor mecanici profesionisti. Si toate acestea, retine, gratuit.

Garantie
Cumpara cu incredere de la noi aceasta curea alternator pentru motor Perkins 1104D-44TA Este o piesa incantatoare prin calitatile ei. Si, chiar si asa, detine o garantie pentru defectiunile din fabrica. Primesti certificatul la livrarea coletului, alaturi de factura.

Livrare
Livrarea curelei comandate este o etapa intermediara in procesul de revizie, dar pe care noi nu am scapat-o din vedere! Lucram cu firme de curierat foarte bune, piesa ta ajunge in maxim 24 de ore. Desigur, poti sa ne vizitezi personal la sediul nostru pentru a ridica produsul.  Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Aceasta curea cu care o inlocuiesti pe cea defecta are nevoie de un montaj corect. Mai ales ca vorbim aici de o lucrare destul de complexa si delicata. Daca iti doresti durata lunga de functionare respecta sfaturile noastre si lasa sa intervina doar un mecanic autorizat. Asa vei avea garantia ca sigur piesa astfel montata va functiona optim.

Specificatii tehnice
• Latimea mai mare a curelei masoara 13 mm (baza mare a trapezului).
• Lungimea variaza intre 1450 mm si 1462 mm.
• Alegerea curelei potrivite se face in functie de tipul fuliilor cu care este echipat motorul.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura