Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa pivot inferior pentru punte fata tractor Case PJ65

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case PJ65
Cod produs
3VSNEPTR-IA
Out Of stock
Descriere
Merita sa alegi piese de calitate pentru tractorul tau! Bucsa pivot inferior tractor Case PJ65 va creste randamentul utilajului prin protectia pe care o aduce elementelor ce fac parte din transmisie. Este simplu, ea protejeaza locasul din trompa puntii si preia greutatea dintre punte si fuzeta. Piesa din oferta noastra este originala Carraro! Standardele de calitate au fost respectate in detaliu si noi am obtinut o piesa de toata frumusetea care va fi extrem de rezistenta! Afla mai multe detalii si comand-o si tu!

Dupa o analiza atenta a echipamentului, frecvent sunt identificate probleme la nivelul utilajelor. Un serviciu specializat de mentenanta profesionist executat de o echipa bine pregatita va gasi solutii tehnice potrivite. Recomandarea specialistilor nostri este sa vii la noi, caci iti vor tine utilajele ca in puf! Echipa noastra poate face interventia in urma careia problemele sunt solutionate. Acolo unde este cazul, oferim explicatii si consiliere in ceea ce priveste utilizarea corecta a utilajelor.

Bucsa pivot inferior tractor Case PJ65 - tractorul tau va aprecia aceasta inlocuire!

Atunci cand bucsele sunt uzate, acest lucru va conduce la defectarea rapida a altor componente, ceea ce poate provoca daune importante utilajului, iar atunci cand ele sunt grav afectate, putem chiar sa pierdem controlul acestuia. Avand in vedere ca bucsele sunt realizate din componente flexibile, este absolut normal ca ele sa fie componente consumabile si sa necesite inlocuire periodica. De obicei, uzarea bucselor vine ca urmare a unui grad de compresie prelungit sau a deteriorarii compusilor care isi pierd proprietatile fizico-chimice.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile noastre. Echipa de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil bucsa pivot inferior tractor Case PJ65 va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru.

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila care sa monteze bucsa pivot inferior pentru punte fata tractor Case PJ65 comandata. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura