Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa pivot inferior pentru punte fata tractor Case CX70

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case CX70
Cod produs
USC9X0JA-IA
Out Of stock
Descriere
Bucsa pivot inferior tractor Case CX70 - suntem convinsi ca ti-o doresti pentru utilajul tau! Este o alegere fantastica! Ne bucuram ca iti place, dar hai sa-ti mai spunem cateva detalii despre ea! Este un reper original Carraro. A fost executata cu mare grija dintr-un material care va oferi rezistenta sporita in timp. Nu se va uza rapid daca o vei gresa corect! Iar protejarea locasului din trompa puntii nu va mai fi o problema! Piesa se poate comanda direct de pe site sau sunandu-ne la numerele de telefon afisate!

Ansamblul activitatilor care stau la baza mentenantei generale sunt menite sa mentina sau sa restabileasca buna functionare a echipamentelor. Ne-am dori sa nu neglijezi aceste aspecte niciodata daca iti doresti sa ai o afacere profitabila. Banii vin mai multi atunci cand ii si cheltuiesti! Cu alte cuvinte, investeste in piese de calitate superioara si servicii de top si profitul nu se va lasa asteptat! Acceseaza serviciul de consultanta gratuit pentru a obtine mai multe informatii!

Bucsa pivot inferior tractor Case CX70 - o investitie extraordinara!

Atunci cand bucsele sunt uzate, acest lucru va conduce la defectarea rapida a altor componente, ceea ce poate provoca daune importante utilajului, iar atunci cand ele sunt grav afectate, putem chiar sa pierdem controlul acestuia. Avand in vedere ca bucsele sunt realizate din componente flexibile, este absolut normal ca ele sa fie componente consumabile si sa necesite inlocuire periodica. De obicei, uzarea bucselor vine ca urmare a unui grad de compresie prelungit sau a deteriorarii compusilor care isi pierd proprietatile fizico-chimice.

Consultanta gratuita si piese durabile doar apeland la serviciile noastre!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil bucsa pivot inferior tractor Case CX70 va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila ca sa monteze bucsa pivot inferior pentru punte fata tractor Case CX70 comandata. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura