Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa pivot inferior pentru punte fata tractor Case 3220

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 3220
Cod produs
BK5JSVF4-IA
Out Of stock
Descriere
Bucsa pivot inferior tractor Case 3220 reprezinta recomandarea specialistilor in materie de mecanica a utilajelor grele. Este cea mai buna optiune! O piesa originala Carraro facuta cu mult talent si maiestrie! Rezistenta ei iti este garantata vreme indelungata! Bucsa pivot inferior va proteja eficient locasul din trompa puntii. Ai nevoie de o piesa care sa preia cu succes greutatea dintre punte si fuzeta! Ai toate calitatile pe care le doresti la acest tip de componenta. In oferta pe care ti-o prezentam aici, costul acestui element este foarte avantajos!

Ingrijirea si intretinerea echipamentelor agricole variaza in functie de nevoile fiecarui fermier. Dar exista anumite reguli generale de intretinere pe care trebuie sa le respecti in orice situatie. Piesele uzate trebuie schimbate la timp si este necesar sa faci inspectia tehnica mereu la timp. Compania noastra te sprijina cu cele mai bune produse si iti ofera consultanta gratuita de fiecare data cand doresti sa achizitionezi o piesa. Nu rata accesarea unui serviciu profesionist de mentenanta, vei creste performantele echipamentului tau!

Bucsa pivot inferior tractor Case 3220 - venita direct din atelierele Carraro!

Atunci cand bucsele sunt uzate, acest lucru va conduce la defectarea rapida a altor componente, ceea ce poate provoca daune importante utilajului, iar atunci cand ele sunt grav afectate, putem chiar sa pierdem controlul acestuia. Avand in vedere ca bucsele sunt realizate din componente flexibile, este absolut normal ca ele sa fie componente consumabile si sa necesite inlocuire periodica. De obicei, uzarea bucselor vine ca urmare a unui grad de compresie prelungit sau a deteriorarii compusilor care isi pierd proprietatile fizico-chimice.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Livram oriunde in tara, iar bucsa pivot inferior tractor Case 3220 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Noi suntem de parere ca o bucsa pivot inferior pentru punte fata tractor Case 3220 isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura