Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei hidraulic Vickers/Eaton M2950S Lukoil UTTO 10W30

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Vickers/Eaton M2950S Lukoil 10W30
Cod produs
YKQNJRF4-SC
Out Of stock
Descriere
Puterea cu care utilajul sau echipamentul tau infrunta adversitatile naturii se sprijina pe puterea si calitatea fiecarei componente din structura lui si pe calitatea fiecarui produs consumabil destinat combaterii uzurii. Daca acestea sunt originale, daca sunt compatibile si daca au parte de un uzaj corect, utilajul tau isi va atinge obiectivele fara sa clipeasca. Alege acest ulei Vickers/Eaton M2950S Lukoil UTTO 10W30 si vei vedea cu ochiul liber diferenta dintre ce a fost si ce e acum. Noi facem diferenta!

Te preseaza termenele? Beneficiarul stramba din nas si cere sa-ti plateasca in rate? Eventual un discount ca zilele sunt grele?  Il aranjezi tu, caci stii cum sa te porti cu tovarasii astia. Dar tocmai apare o problema de functionare la utilaj. Nu te infuria si pe el! E doar o masina. Contacteaza-ne pe noi si o rezolvam nice and quickly. Stim cum sa-l luam, caci e sensibil. Ti-l facem din nou prieten. La ACN e ca la statiune, sosesti cu psihicul la pamant si pleci cu el in nori.

Ulei Vickers/Eaton M2950S Lukoil UTTO 10W30 - kinoterapeutul utilajului tau
Acest ulei hidraulic este special conceput pentru piesele cu care intra in contact. Are un rol specific si anume acela de a reduce la maximum posibil uzura si de a preveni coroziunea.  De asemenea, are rolul de a pastra o temperatura scazuta in sistem prin reducerea actiunii fenomenului frecarii. Aditivii speciali din compozitia acestui ulei ii dau un caracter antioxidant, anticoroziv si antispumant. Prin prezenta acestor aditivi, uleiul mineral isi pastreaza proprietatile la contactul cu aerul, impiedicand oxidarea.

Consultanta noastra gratuita lubrifiaza o relatie indestructibila
Afacerea ta este disipata intr-o multime de amanunte. Achizitia unui ulei de calitate este unul dintre ele. Unul important. Pentru ca produsul trebuie sa fie compatibil cu utilajul tau, trebuie sa fie schimbat in masura si cantitatile corecte, trebuie identificat perfect si sa nu te lase fara bani in buzunar. Pentru asta tu ai nevoie de informatii care sa te ajute sa iei decizia perfecta. Asta face departamentul nostru de consultanta tehnica. Fa o incercare si vorbeste cu colegii nostri. Nu te costa nimic. Adica nimic nimic.

Livrare
Bidoanele de 20 de litri cu uleiul comandat sunt pregatite sa ajunga la tine. Dupa plasarea comenzii, noi le predam curierului, iar acesta va efectua livrarea in aproximativ 24 de ore. Platesti la primire. Uneori, insa, poti fi prin apropiere. Tocmai din acest motiv, exista si varianta de a ne face o vizita la sediu, la intrarea in Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Oricum ar fi, o rezolvam.

Specificatii tehnice:

• Este recomandat pentru utilizare in transmisii, frane hidraulice, frane imersate in ulei si alte sisteme auxiliare montate pe tractoare si pe echipamente nerutiere, care functioneaza intr-un interval larg de temperaturi
• Proprietati de rezistenta la presiune extrema si de protectie impotriva uzurii
• Functionare extinsa si fiabila a sistemelor de transmisie aflate sub sarcini mari si intr-un ecart larg de temperaturi
• Excelenta stabilitate oxidativa si termica
• Asigura o functionare si angajare stabilizata a elementelor de frecare
• Bidon de 20 l
Trimite mesaj
Din Gura in Gura