Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei Sauer Sunstrand Hydro Static Lukoil UTTO 10W30

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Sauer Sunstrand Hydro Static Lukoil
Cod produs
20IEPYSO-SC
Out Of stock
Descriere
Doamnelor si domnilor, bine ati venit. Va invitam calduros sa faceti cunostinta cu acest ulei Sauer Sunstrand Hydro Static 10W30 - o conceptie tehnica revolutionara, novatoare, foarte bine sustinuta chimic si extrem de bine cotata intre uleiurile pentru sistemele hidraulice. Antreprenorii din industrie si constructii il pot ridica pe loc din depozitului nostru. il avem pe stoc frumos ambalat in bidoane de 20 de litri. Nu are concurenta in ce priveste raportul calitate-pret. Veniti sa va convingeti!

Aici la noi in curte nu se joaca oricine. Locul nostru „de joaca” este plin cu obstacole, iar daca nu ai jucarii din alea bune, cam ramai cu degetelul in gura si o sa plangi dupa mami.  Dar se poate si alfel. Daca te uiti atent, ai sa vezi cativa baieti si fete care au grija de tine si de jucariile tale. Copiii stiu sa se ajute intre ei. Cand incepe sa scartaie cate una, ei vin imediat si ii toarna un fluid si vezi cu papusa ta redevine vesela si mobila. Stai langa copiii priceputi iar ei te vor conduce prin toata curtea si-ti vor arata minunile acestui loc de vis. Bine ai venit in ACN Land!

Ulei Sauer Sunstrand Hydro Static 10W30 - curge ca sangele nobil prin venele utilajului tau
Atunci cand performanta utilajului incepe sa scada, unul din motive poate fi calitatea uleiului cu care ai facut schimbul sau, mai grav, lipsa lui. De aceea alege intotdeauna un ulei de calitate, brand international, actiune benefica garantata. Un astfel de ulei de inalta calitate, cu proprietati de extrema presiune este potrivit pentru conditii severe de functionare si protejeaza echipamentul impotriva uzurii si coroziunii.

Consultanta cu constanta
Serviciul nostru de consultanta este gratuit. In mod constant. Pentru totdeauna. Ti-l asiguram telefonic, in scris sau chiar fata in fata, daca alegi sa treci pe la noi. Colegii mei iti vor pune la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie. Sunt specialisti si, pe deasupra, sunt foarte deschisi. Pe langa articolul de care esti interest primesti economie de timp, un pachet de informatii, experienta consultantilor.  Si o gluma buna ca sa fie ziua frumoasa. Pune-i la incercare si vei vedea ca asa este.

Livrare
Uleiurile de la noi, bine ambalate in bidoane de 20 de litri, pot ajunge rapid la tine in localitate, cu plata ramburs si verificare prealabila. Oricat de departe de Bucuresti ai fi. In maxim 24 de ore curierul iti va bate la usa. Exista si un “in plus”. Acela este ca te asteptam si la sediul nostru, daca esti prin zona, si poti ridica produsele personal. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Restul e happy end.

Specificatii tehnice:

• Este recomandat pentru utilizare in transmisii, frane hidraulice, frane imersate in ulei si alte sisteme auxiliare montate pe tractoare si pe echipamente nerutiere, care functioneaza intr-un interval larg de temperaturi
• Proprietati de rezistenta la presiune extrema si de protectie impotriva uzurii
• Functionare extinsa si fiabila a sistemelor de transmisie aflate sub sarcini mari si intr-un ecart larg de temperaturi
• Excelenta stabilitate oxidativa si termica
• Asigura o functionare si angajare stabilizata a elementelor de frecare
• Bidon de 20 l
Trimite mesaj
Din Gura in Gura