Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei transmisie Kubota UDT Oliver Type 55 Lukoil UTTO 10W30

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
KUBOTA UDT Oliver Type 55
Cod produs
Y5DU0A7C-SC
Out Of stock
Descriere
Acest ulei Kubota UDT Oliver Type 55 Lukoil 10W30 a sosit la noi in depozit in bidoane de 20 de litri. Este de cea mai buna calitate, exact cum am cerut-o. Acest model contine minerale si aditivi speciali ca sa te fereasca de necazuri majore. Aducem doar lubrifiantii original pentru ca ai nevoie, si in acest caz, produsul perfect pentru un utilaj perfect. Pretul este unul foarte bun. Desigur avem si solutii legate de livrare si uzaj, daca sunt necesare. Suna si convinge-te.

Gandirea noastra despre partnership este una speciala. Nu este doar una de afaceri ci chiar si una emotionala, atat cat este psobil. Ne pasa de starea utilajelor pe care partenerii nostri le detin ca si cum ar fi ale noastre. Noi suntem bine cand lor le este bine. Si nu avem liniste cand ceva nu le functioneaza. Iar cand acestea mai cedeaza in timpul functionarii, stim ce motiv de ingrijorare inseamna. Prietenul la nevoie se cunoaste. Intervenim imediat asupra utilajului afectat si ii asiguram suport pentru o operatiune de revizie incununata de succes. Suntem intotdeauna aproape.

Ulei KUBOTA UDT Oliver Type 55 Lukoil 10W30- curge ca sangele nobil prin venele utilajului tau
Atunci cand performanta utilajului incepe sa scada, unul din motive poate fi calitatea uleiului cu care ai facut schimbul sau, mai grav, lipsa lui. De aceea alege intotdeauna un ulei de calitate, brand international, actiune benefica garantata. Un astfel de ulei de inalta calitate, cu proprietati de extrema presiune este potrivit pentru conditii severe de functionare si protejeaza echipamentul impotriva uzurii si coroziunii.

Consultanta cu constanta
Serviciul nostru de consultanta este gratuit. In mod constant. Pentru totdeauna. Ti-l asiguram telefonic, in scris sau chiar fata in fata, daca alegi sa treci pe la noi. Colegii mei iti vor pune la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie. Sunt specialisti si, pe deasupra, sunt foarte deschisi. Pe langa articolul de care esti interest primesti economie de timp, un pachet de informatii, experienta consultantilor.  Si o gluma buna ca sa fie ziua frumoasa. Pune-i la incercare si vei vedea ca asa este.

Livrare
Uleiurile de la noi, bine ambalate in bidoane de 20 de litri, pot ajunge rapid la tine in localitate, cu plata ramburs si verificare prealabila. Oricat de departe de Bucuresti ai fi. In maxim 24 de ore curierul iti va bate la usa. Exista si un “in plus”. Acela este ca te asteptam si la sediul nostru, daca esti prin zona, si poti ridica produsele personal. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Restul e happy end.

Specificatii tehnice:
• Este recomandat pentru utilizare in transmisii, frane hidraulice, frane imersate in ulei si alte sisteme auxiliare montate pe tractoare si pe echipamente nerutiere, care functioneaza intr-un interval larg de temperaturi
• Proprietati de rezistenta la presiune extrema si de protectie impotriva uzurii
• Functionare extinsa si fiabila a sistemelor de transmisie aflate sub sarcini mari si intr-un ecart larg de temperaturi
• Excelenta stabilitate oxidativa si termica
• Asigura o functionare si angajare stabilizata a elementelor de frecare
• Bidon de 20 l
Trimite mesaj
Din Gura in Gura