Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei transmisie Massey Ferguson CMS M1143 Lukoil Utto 10W30

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ulei Massey Ferguson 10W30
Cod produs
0ILV3PD4-SC
Out Of stock
Descriere
Vine si ziua cand MF-ul ofteaza in mijlocul araturii, „Sefu’ ma lasa puterile, nu stiu ce am.”  Si chiar il lasa. Il vezi cum se inmoaie. Te intrebi ingrijorat ce are. Suni la consultantul nostru, caci el trebuie sa stie. El mereu stie. Este o problema la transmisie, iti spune. De cand nu ai mai facut schimbul. Ridici din umeri si el stie. Mai mult ca sigur ai nevoie de acest ulei Massey Ferguson CMS M1143 10W30 . Il avem la bidoane de 20 de litri. Punem comanda la pachet si a doua zi este la tine. MF-ul tau va alerga din nou printre brazde.

Ne dorim sa ajungem sa fim o prezenta importanta in parteneriatul cu tine. A expedia o piesa la un telefon simplu, la intamplare, asta poate sa o faca oricine. Noi putem si ne dorim mai mult - sa fim oriunde esti si tu. Utilajele tale sunt la lucru acolo unde se se plamadeste painea. Si lucreaza de dimineata pana seara.  Oricand poate ceda o piesa, oricand te poate lasa transmisia din lipsa de lubrifiant. Nu vrem sa cauti vreun alt furnizor de prin zona, caci ii stim, nu au marfa buna. Si nici nu prea sunt. Poate vreun bisnitar dar nu te baga in seama cu ala. Pentru ca suntem langa tine. Suni, ceri, primesti.

Ulei Massey Ferguson CMS M1143 10W30 - te unge la suflet
Acest tip de ulei indeparteaza coroziunea si impiedica uzura prematura a pieselor lubrifiate, astfel ca utilajul tau se va mentine in parametri optimi de functionare vreme indelungata. Este recomandat pentru utilizarea in transmisii, frane hidraulice, imersate in ulei si alte sisteme auxiliare cu care sunt echipate tractoarele, masinile de teren operate intr-un interval larg de temperaturi . Este fabricat utilizand uleiuri de baza minerale puternic rafinate si un pachet de aditivi pentru imbunatatirea performantelor.

Consultanta cu drag nu cu aroganta
Astazi este bine. Maine iti este bine. Poate si poimaine sa-ti fie bine. Dar intr-o zi sigur te loveste necazul. Iti arata motorul limba, e uscata tun. Nu e musai te superi dar trebuie sa te ingrijorezi. Pentru ca are nevoie de lichid de lubrifiere si inca foarte urgent. Daca nu reusesti sa descoperi singur mdelul eficient si revigorant de ulei il cauta baietii nostri consultanti. Avem o echipa foarte bine pregatita, gata sa sara in foc si sa dea de cap situatiei pentru tine. Totul gratuit. Suna cu incredere!

Livrare
Livram acest ulei transmisie Massey Ferguson CMS M1143 Lukoil UTTO 10W30 oriunde in tara, prin curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs cu posibilitatea verificarii continutului din colet. Poti verifica astfel starea in care componentele au ajuns la tine, inainte de a plati. Daca ti-e mai la indemana sa ridici pachetul direct din depozit, te asteptam pe la noi, la margine de Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Specificatii tehnice:

• Este recomandat pentru utilizare in transmisii, frane hidraulice, frane imersate in ulei si alte sisteme auxiliare montate pe tractoare si pe echipamente nerutiere, care functioneaza intr-un interval larg de temperaturi
• Proprietati de rezistenta la presiune extrema si de protectie impotriva uzurii
• Functionare extinsa si fiabila a sistemelor de transmisie aflate sub sarcini mari si intr-un ecart larg de temperaturi
• Excelenta stabilitate oxidativa si termica
• Asigura o functionare si angajare stabilizata a elementelor de frecare
• Bidon de 20 l
Trimite mesaj
Din Gura in Gura