Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa manuala de gresat pentru buldoexcavator Mecalac

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Mecalac
Cod produs
CWY47EMF-SC
Out Of stock
Descriere
„Fata mea este model!” ar exclama incantat, precum Timpuri Noi, colegul nostru specialist despre aceasta pompa manuala de gresat Mecalac Iar el stie ce spune. „Modelul” este o unealta originala, care completeaza de curand lista noastra imensa de produse premium pentru intretinere prin ungere. Iar cand tot clientul nostru va incanta in fata buldoex-ului Mecalac, „Grasule, trezeste-te!!”, vom fi acolo cu masina de gresat, alimentata gata pentru ungere. Iar Mecalac se va trezi la viata si va lucra la fel ca in prima zi.

Bine ai venit in ACN PARK. Depozitul nostru este locul in carese intalnesc imaginatia cu tehnologia. Gasesti aici cele mai ciudate piese de schimb, unelte inteligente pentru sustinerea mentenantei, profile despre care nici nu ai stiut ca exista, modele care au luat-o chiar inaintea viziunilor despre viitor. Mecalac in chip de T. Rex, care te inspaimanta doar cu dimensiunea lui. Fara temeri, ei sunt buni si supusi. O simpla vizita printre rafturile noastre este o experienta de neuitat. Consultantii nostri iti pot vorbi despre fiecare. Si nu pleci niciodata cu mana goala. Te mai asteptam.

Pompa manuala de gresat Mecalac afla cum lucreaza
Chiar si un instrument simplu, manual si cu operatiuni simple are nevoie de intretinere si atentie in exploatare. Astfel, trebuie sa calculezi cu grija cantitatea corespunzatoare de vaselina de gresat necesara pentru lubrifierea pieselor mobile pe baza volumului de livrare calibrat al decalimetrului selectat. Recomandam un dop de evacuare pe portul de relief al pieselor gresate pentru a ajuta la spalarea vaselinei vechi si a reduce riscul de presiune prea mare pe acestea.

Doar la o recomandare distanta de noi
Pentru noi, serviciile care insotesc vanzarea pieselor de schimb sunt o carte de vizita. Consilierii nostri tehnici nu iti pun piesa in brate si te lasa sa te descurci singur. Noi nu facem asa ceva. De la noi primesti si instructiunile de folosire, si recomandari pe care altii nu ti le dau. Iar toate aceste servicii de consultanta sunt gratuite. Caci asa se face. Servim cu respect.

Livrare
Suntem constienti ca trebuie sa fim implicati pe tot lantul de actiuni prin care articolul comandat ajunge la tine. Asadar ne dorim inclusiv o expeditie rapida si sigura. Lucram cu cei mai buni curieri. Fara doar si poate, poti veni sa ridici piesa cu mana ta, sa o vezi, sa o pipai, sa te bucuri ca exista. Spune-ne doar cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Iar de aici preluam noi.

Montaj
Un uzaj realizat in mod corect si eficient va prelungi durata de functionare a componentelor mobile ale utilajului tau. Nu apela la improvizatii caci nu au rezultat final bun. Utilajul este istet si se prinde de smecherie. Cuvantul magic este - mecanic. Cauta unul bun. La nevoie, il cautam noi pentru tine.

Specificatii tehnice:

• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura