Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa manuala de gresat pentru incarcator telescopic Manitou

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Manitou
Cod produs
314N9ZUR-SC
Out Of stock
Descriere
Aceasta pompa manuala de gresat Manitou se afla in depozitul nostru. Provine dintr-o gama noua care insumeaza cele mai bune materiale si solutii conceptuale. Alege doar unelte pentru intretinere “meseriase”. Nu-ti risipi banii pe articole picate din cer, adica de nicaieri. Ingerasii nu se ocupa cu asa ceva. Ele sunt ieftine si proaste. Platesti doi lei dar eficienta lor este de un leu si jumatate. Ai un utilaj pretentios, nu serveste orice. Ridica-te la inaltimea lui, cumpara de la ACN!

Te asteptam in permanent pe site-ul nostru. Il actualizam zilnic cu piese de schimb, scule, unelte si consumabile si informatii de ultima ora. Poti afla multe lucruri care te intereseaza accesandu-l, iar daca problema ta are nevoie de o solutie personalizata, nu ezita sa ne cauti. Consultantii nostri te asteapta. Sunt nerabdatori sa preia solicitarea si sa o analizeze pana gasesc solutia. Sunt ambitiosi si pregatiti, nu pleci fara articolul de care ai nevoie in portbagaj. Pana ajungi in curte la utilaj, vine si curierul. Facem minuni.

Pompa manuala de gresat Manitou sa facem prezentarile
Decalimetrul sau pompa de gresat este unul dintre cele mai cunoscute instrumente manual destinate intretinerii, pe care le poti intalni pe piata. De aceea este bine sa cunosti functionarea lui, diversele sale aplicatii si componente. Astfel acest instrument poate fi de 3 tipuri: manual, hidraulic sau electric. Decalimetrul sau pistolul de gresat manual este conceput din fabricatie cu un maner executat dintr-un material special, unul care sa ofere o priza buna pentru utilizator.

Afla acum ca...
Oferta noastra de dispozitive si materiale consumabile pentru mentenanta utilajelor se oglindeste in calitatea lucrarilor executate de utilajele tale. Este o legatura directa, nemijlocita.  In plus, ai nevoie de informatii corecte, concrete, furnizate rapid, care sa te scoata rapid din situatiile de opriri tehnice. Echipa noastra iti ofera consultanta tehnica gratuita, nu trebuie decat sa o soliciti. Sunt pregatiti, iar recomandarile sunt sigure 100%.

Livrare
Expeditia este o etapa importanta si avem grija sa fie una cu un final reusit.  Astfel, primesti pompa in 24 de ore oriunde in Romania pentru ca lucram cu cele mai operative firme de curierat. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine i-o poti da mecanicului ca sa o alimenteze si sa o foloseasca. Spune-ne cum doresti sa parcurgem aceasta etapa utilizand datele din contact. Te asteptam pentru urmatorul produs.

Montaj
Nu fi nehotarat atunci cand trebuie sa apelezi la profesionisti. O ungere facuta ca la carte, dar si rapida, cat ai zice pompa manuala de gresat, te va scuti de o gramada de neplaceri. Inconjoara-te de specialisti, iar articolul tehnic de intretinere isi va va face treaba cat si cum trebuie.

Specificatii tehnice:

• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura