Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare Kubota 16285-52032 1628552032

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
PN6302
Cod produs
SXN5PC7Y-CD
Out Of stock
Descriere
Cu totii avem anumite inclinatii ce, intr-un fel sau altul, ne definesc. Insa daca observi ca nu toate inclinatiile sunt benefice, e timpul sa pui piciorul in prag. Pentru unii dintre noi pretul este primordial. Pentru altii nu reprezinta prea mult. Insa ceea ce iti sugeram noi este sa iti pui increderea in calitate. Calitatea pieselor de schimb e salvatoare. Iar aceasta pompa de alimentare Kubota 16285-52032 face parte din aceasta categorie selecta. Alege-o cu incredere ca faci o investitie de viitor!

Peste tot in jurul nostru exista miraje. Iar domeniu pieselor de schimb nu este mai aparte. Atunci cand te pui pe cautat o noua piesa pentru utilajul tau, imaginile inselatoare incep sa ti se perinde inainte-ti. Insa e important sa ramai constient. Daca iti pastrezi mintea agera, atunci ai toate sansele sa mai poti face alegerea potrivita. Insa si daca te simti coplesit mai ai o sansa. Ai oportunitatea de a ne contacta si de a ne intreba ce si cum. Noi avem indeajuns de multa experienta incat sa nu ne mai lasam pacaliti de piese de schimb slabe. Asa ca poti fi sigur ca doar calitatea superioara va fi cea recomandata de noi!

Pompa de alimentare Kubota 16285-52032 - componenta fara regrete si fara secrete!

Uneori iti mai pui si intrebari cu privire la functionarea unor piese. Oare cum o functiona o pompa mecanica? Membrana unei pompe mecanice este actionata de axul din pompa de injectie prin intermediul unei tije. Noi iti livram pompa impreuna cu garnitura pentru a asigura o etansare fara cusur!

Intr-o lume in care informatia e peste tot, alege sa ai parte de informatie pertinenta!

E simplu sa gasesti informatii in prezent. Insa e mai complicat sa le sortezi. Sa vezi care e de incredere si care nu. Decat sa ramai in dubii, mai bine apeleaza la profesionisti. Echipa noastra iti sta la dispozitie, prin serviciul gratuit de consultanta, cu orice informatie de care ai nevoie! Contacteaza-ne pentru a obtine informatii obiective si pertinente!

O asemenea pompa de alimentare Kubota 16285-52032 1628552032 se bucura si te bucura cu o garantie valabila 12 luni. Fii fara de grija, calitatea-i la ea acasa in aceasta piesa!

Livram pompa de alimentare Kubota 16285-52032 prin servicii de curierat rapid, oriunde in tara. Totusi, de esti aproape de noi, te asteptam sa la depozitul nostru pentru a ne cunoaste.

Montajul este cheia in viata unei componente. Oricat de calitativa ar fi, daca nu este instalata corespunzator totul e in van. Asa ca atunci cand inlocuiesti o piesa uzata alege doar serviciile atelierelor de specialitate!

Specificatii tehnice

- Montajul se realizeaza pe corpul pompei de injectie cu doua suruburi. Distanta dintre centrele gaurilor este de 36 de mm.
- Furtunele de combustibil se prind cu ajutorul colierelor pe tevile pompei (care au 8 mm)

Recomandam schimbarea filtrului odata cu inlocuirea pompei de combustibil pentru a beneficia de garantie si pentru a te bucura de pompa mult dupa expirarea termenului acesteia!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura