Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare Kubota 16285-52032

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Kubota 16285-52032
Cod produs
EUM4P519-RE
Out Of stock
Descriere
Trebuie sa tii cont de nevoile utilajului pe care il detii! Pentru a fi cel mai bun, acesta are nevoie de o suita de ajutoare de nadejde fara compromisuri. Printre miile de piese de schimb pe care ti le oferim, se numara si o astfel de pompa alimentare Kubota 16285-52032 la o calitate superioara. Fabricata in cele mai bune conditii, intr-un cadru modern, ce respecta noile standarde, pompa noastra este pusa pe fapte mari. Vrea sa contribuie la functionarea eficienta a utilajului pe care il detii! Nu mai sta pe ganduri si investeste pe termen lung in viitorul utilajului. Cu piesele de schimb potrivite, acesta te va face mandru cu fiecare ocazie. In plus, in acest domeniu, calitatea este cea care face diferenta!

Sa iti mentii afacerea constant nu este chiar atat de usor precum pare! Uneori, totul merge asa cum trebuie, alteori problemele incep sa-ti puna bete in roate. Daca te confrunti cu o situatie neplacuta a carei rezolvare pare a fi o enigma, nu ezita sa ne contactezi. Iti vom intinde o mana de ajutor, sfatuindu-te asa cum stim mai bine. Impreuna, vom identifica solutia eficienta si rapida de care ai nevoie. In plus, nu uita ca optimismul este cheia succesului! Suntem, in permanenta, conectati solicitarilor tale!

Pompa alimentare Kubota 16285-52032 - disponibila oricand in depozitul nostru! Apeleaza-ne!
Piesele de schimb - ajutoarele de nadejde ale utilajului, pe tot parcursul activitatilor tale! Fiecare dintre acestea, a fost inzestrata cu cate o responsabilitate anume. O astfel de pompa alimentare Kubota 16285-52032 este o piesa de schimb ce face parte din categoria pieselor de schimb pentru motor. Aceasta a fost turnata si ansamblata in Europa. Motiv pentru care, va surprinde datorita calitatii sale superioare!

Performanta? Te afli unde trebuie!
Le suntem alaturi tuturor clientilor nostri! Motiv pentru care, iti oferim consultanta tehnica gratuita, oricand si oriunde. Ne poti contacta ori de cate ori simti ca este necesar. Mai mult, iti oferim o serie de beneficii la care nici macar nu te-ai gandit:
• Identificari rapide si sigure
• Solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii
• Interventii la fata locului, indiferent in ce punct al tarii te afli
• Recomandari cu privire la montarea pieselor de schimb, intretinerea corespunzatoare

Garantie
Certificatul de garantie? Este adaugat in colet, alaturi de o astfel de pompa de alimentare Kubota 16285-52032 din imagini. Acesta este valabil 12 luni si vizeaza posibilele defectiuni din fabrica!

Livrare
Stim ca te grabesti! Stim cat de important este timpul! Tocmai din acest motiv, dupa ce ne contactezi telefonic sau completezi cererea de pe site-ul nostru, noi ne apucam de pregatirea coletului. Mai mult, exista doua posibilitati pentru a intra in posesia piesei de schimb comandate:
• Livrare la domiciliu, in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat
• Vii direct la sediul nostru, din apropiere de Bucuresti

Montaj
Un montaj ca la carte este posibil doar cu ajutorul unei echipe de specialisti! Acestia vor manevra piesa/ piesele de schimb astfel incat acestea sa nu se deterioreze prematur. Nu-ti mai lasa utilajul pe mainile oricui! In plus, daca ai nevoie de o recomandare, scrie-ne cu incredere.

Specificatii tehnice
Pompa mecanica, cu actionarea tijei de catre axul cu came, are:
• Admisia de 8mm
• Iesirea de 8mm
• Prinderea se realizeaza prin 2 suruburi dispuse orizontal la o distanta de 37 mm
• Lungimea tijei masurata perpendicular pe pompa are 25mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura