Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa manuala de gresat pentru excavator JCB

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB
Cod produs
2B7YNJI3-SC
Out Of stock
Descriere
Cea mai raspandita cauza care poate face dificila procurarea unei masini de gresat, este posibila intarziere in etapa aprovizionarii. La multi se intampla, dar nu la ACN. Cu noi alaturi, problema aceasta intra doar in sfera imaginarului. Avem deja pe rafturi acest pompa manuala de gresat excavator JCB Avem o echipa mobila extrem de eficienta. Lucreaza trei in unu in acelasi timp. Adica, iti preia comanda/ambaleaza piesa/o expediaza cu un curier rapid. Nici nu apuci sa rontai un covrig si curierul iti si trimite mesaj „ aveti un colet!”

Clientii nostri si utilajele lor sunt investitia cea mai sigura in viitorul afacerii noastre de suport. Functionarea parcului lor de masini este un scop al nostru, evident, dar nu este cel principal. Indicatorii nostri de calitate sunt daca am raspuns la timp solicitarii, daca am facut-o eficient si proactiv si daca am oferit solutia ideala. Satisfactia clientilor este primul scop. Pentru ca daca se intalneste munte cu munte, fara indoiala ca se intalnesc si oamenii. Si atunci e de preferat ca partenerul sa iti stranga mana si nu sa priveasca in alta parte. Lucram pentru asta, nu facem economie de efort.

Calitate, calitate, fara aceasta nu se poate
Fiecare dispozitiv destinat intretinerii prin ungere cu lubrifiant solid este insotit de instructiuni bine stabilite. Citeste-le cu atentie. Aceasta pompa manuala de gresat excavator JCB este o piesa speciala si delicata in acelasi timp. De pilda, prezinta o sensibilitate ridicata la schimbarile de temperatura. Cu cat este mai cald afara, cu atat este mai mare presiunea termica asupa vaselinei din decalimetru cu consecinte directe asupra calitatii ungerii, ceea ce creste posibilitatea scurgerilor. Asigurati operatiunii de gresare un climat optim.

Cine e cu noi, scapa de nevoi
Stim cat de mult depinzi de reprizele de intretinere pentru utilajele de care dispui. Ai nevoie de un specialist care se pricepe la asta, ai nevoie de intrumente bune si lubrifianti de cea mai buna calitate. Daca doar una este o veriga slaba inseamna ca ai muncit degeaba.  Este foarte clar ca ai nevoie si de informatii corecte, care sa iti arate solutia optima. Echipa noastra iti ofera consultanta tehnica gratuita si te scuteste de astfel de neplaceri. Like a walk in the rain!

Livrare
Exista posibilitati nelimitate de livrare. Te asiguram ca avem acces la toate. Daca inventeaza “astia” si magarusul turbo, il luam si pe el. Fie soliciti expeditia printr-un curier, fie alegi sa o ridici de la depozit. Fie orice este legal altceva.  Spune-ne, doar, cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Si ne conformam.

Montaj
Un uzaj ca la carte al dispozitivului de gresare face ca utilajul tau sa functioneze ireprosabil. Apeleaza, asadar, la un specialist care sa ti-l asigure si nu incerca neaparat sa il efectuezi singur. Joaca de-a ungerea costa. Uneori prea mult. Pastreaza banii pentru alte costuri. Sau pentru o limonada.

Specificatii tehnice:

• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura