Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei motor DAF Standard drain (Euro 0-III) Texaco 15W-40 5 l

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
DAF Standard drain Texaco 15W-40
Cod produs
ESNJTDMK-AT
Out Of stock
Descriere
Cu o lubrifiere impecabila, motorul utilajului tau se simte rasfatat, iar performantele si durata sa de viata cresc considerabil. Nu e suficient sa te asiguri ca are destul ulei, conteaza si ce fel de ulei ii dai. Acest ulei motor DAF Standard drain Texaco 15W-40 este un lubrifiant de inalta calitate, multigrad, pregatit sa infrunte conditii dificile de lucru. Este destinat motoarelor diesel si este capabil sa-si mentina calitatea pe parcursul utilizarii sale, pastrandu-ti motorul in perfecta stare de functionare. Are proprietati excelente de mentinere a vascozitatii si de prevenire a depunerilor ori a oxidarii si a altor evenimente nedorite. Te poti baza pe ajutorul sau in orice situatie.

Investind in produse de calitate pentru utilajele tale, acestea se mentin in parametri optimi si nu se grabesc sa iasa la pensie. Ceea ce e in avantajul tau, pentru ca ar fi mult mai costisitor sa le inlocuiesti. Te invatam noi cum sa le mentii in forma si iti oferim si produse de cea mai buna calitate destinate intretinerii lor. Suna-ne si fa-ti mai usoara misiunea! Expertii nostri iti furnizeaza informatii pretioase, ce te vor ajuta mult in activitatea de zi cu zi.

Ulei motor DAF Standard drain Texaco 15W-40 - un ajutor de nadejde al motorului tau!
Oricat de dificile ar fi conditiile de exploatare, te poti baza pe acest ulei motor DAF Standard drain Texaco 15W-40 cu toata increderea. Are performante excelente in majoritatea motoarelor cu sisteme de recirculare a gazelor (EGR), precum si in cele echipate cu sistem de reductie catalitica selectiva (SCR) sau motoare fara sisteme de post-tratare a gazelor de esapament cu filtru de particule diesel (DPF). Ofera protectie optima impotriva depunerilor de namol la temperaturi scazute sau impotriva oxidarii, cand are de infruntat temperaturi ridicate. Pistoanele vor fi si ele protejate maxim impotriva depunerilor. Asigura protectie eficienta impotriva uzurii si abraziunii camasilor cilindrilor, prelungind durata de viata a motorului, pentru ca are proprietati excelente de curatare si de control al aciditatii. Nu-ti fa griji nici in privinta funinginii, caci previne depunerea acesteia. De asemenea, impiedica cresterea excesiva a vascozitatii si colmatarea filtrului.

Nu esti singur, te poti baza pe noi!
Defectiunile sunt inevitabile in mediul solicitant in care iti desfasori activitatea, dar cu ajutoare de nadejde vei depasi mult mai usor obstacolele. Cand intampini probleme tehnice, nu ezita sa ne contactezi. Specialistii nostri te ajuta sa dai de cap defectiunilor si sa identifici remediile necesare. O parere in plus nu strica niciodata, mai cu seama ca este si avizata, dar si gratuita. Iti sustinem eforturile si venim in intampinarea ta cu un serviciu de consultanta gratuita, care te poate ajuta, printre altele, sa-ti faci un plan personalizat de intretinere a utilajului tau. Contacteaza-ne!

Stim cat de pretios este timpul tau, de aceea iti vom livra acest ulei motor DAF Standard drain Texaco 15W-40 in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau cere o oferta online. Iar daca esti pe aproape, te asteptam si la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Conceput pentru utilizarea in motoare diesel Euro I, II, III, IV si V.
Formulat pentru utilizarea in motoare diesel aspirate sau supraalimentate, cu sau fara sistem de racire intermediara (inter-cooling), pe camioane, autocare, vehicule comerciale usoare (LCV), vehicule de teren, echipamente de constructii, utilaje agricole si motoare diesel de uz naval
Bidon 5 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura