Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei motor Texaco 15W-40 API CI-4 5 litri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Texaco 15W-40 API CI-4
Cod produs
1CSMA53Q-AT
Out Of stock
Descriere
Cand vine vorba de motorul utilajului tau, orice efort este rasplatit inzecit. Doar el este inima masinariei tale si, cand el are probleme, nimic nu merge bine. Este esential sa-i asiguri o lubrifiere calitativa si sa nu-l lasi sa ramana pe uscat. Fii mereu atent la acest aspect si vei vedea diferenta si pe termen scurt, si mai ales pe termen lung. Acest ulei motor Texaco 15W-40 API CI-4 are proprietati remarcabile de prevenire a uzurii si a depunerilor, protejand optim motorul utilajului tau. Este eficient chiar de temperaturile nu-s din cele mai prielnice si nu se cramponeaza nici in conditii grele de exploatare.

Cand stii pe ce te poti baza, lucrezi cu spor si totul este mult mai usor. Gasesti la noi produse de cea mai buna calitate destinate utilajelor, ca sa le poti mentine starea de sanatate si sa le prelungesti durata de viata. Economisesti resurse importante cand iti intretii corespunzator utilajele. Suna-ne si afla mai multe despre nevoile utialjelor tale!

Ulei motor Texaco 15W-40 API CI-4 - un lubrifiant de top pentru motorul tau!
Oricat de dificile ar fi conditiile de exploatare, te poti baza pe acest ulei motor Texaco 15W-40 API CI-4 cu toata increderea. Are performante excelente in majoritatea motoarelor cu sisteme de recirculare a gazelor (EGR), precum si in cele echipate cu sisitem de reductie catalitica selectiva (SCR) sau motaore fara sisteme de post-tratare a gazelor de esapament cu filtru de particule diesel (DPF). Ofera protectie optima impotriva depunerilor de namol la temperaturi scazute sau impotriva oxidarii, cand are de infruntat temperaturi ridicate.  Pistoanele vor fi si ele protejate maxim impotriva depunerilor. Asigura protectie eficienta impotriva uzurii si abraziunii camasilor cilindrilor, prelungind durata de viata a motorului, pentru ca are proprietati excelente de curatare si de control al aciditatii. Nu-ti fa griji nici in privinta funinginii, previne depunerea acesteia, precum si cresterea excesiva a vascozitatii si colmatarea filtrului.

Tu intrebi, noi raspundem!
Evident ca n-ai cum sa le stii pe toate, de aceea specialistii nostri iti stau la dispozitie cand ai nelamuriri sau dileme legate de utilajul tau. Nu ezita sa ne contactezi, decat sa gresesti, mai bine te asiguri cerand o parere in plus. Poate ai dubii in privinta compatibilitatii vreunui ulei sau a vreunei piese de schimb sau nu stii ce sa-i faci masinariei tale ca sa revina la performantele de odinioara. Ori de cate ori simti ca ceva scartaie, la propriu sau la figurat, intreaba-ne! Te consiliem gratuit, pentru ca vrem sa ne asiguram ca-ti merge totul din plin.

Stim ca ai nevoie rapid de el, asa ca nu te vom lasa sa astepti prea mult. Iti livram acest ulei motor Texaco 15W-40 API CI-4 in cel mult 24 de ore, oriunde in tara. Suna-ne sau cere o oferta online. Daca-ti este mai simplu, poti veni sa-l ridici si direct la sediul nostru din apropierea Capitalei.

Conceput pentru utilizarea in motoare diesel Euro I, II, III, IV si V.
Formulat pentru utilizarea in motoare diesel aspirate sau supraalimentate, cu sau fara sistem de racire intermediara (inter-cooling), pe camioane, autocare, vehicule comerciale usoare (LCV), vehicule de teren, echipamente de constructii, utilaje agricole si motoare diesel de uz naval
Bidon 5 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura