Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa manuala de gresat pentru excavator Fiat Hitachi

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Hitachi
Cod produs
C9Q8ET6Y-SC
Out Of stock
Descriere
Hai la lupta cea mare, rob cu rob sa ne unim ar striga furioase componentele mobile ale utilajului tau, daca le-ai lasa “pe uscat”. Nu poti sa exploatezi niste biete piese, daca nu le asiguri conditii de intretinere adecvate. Gata cu dictatura umana! Vino repede si comanda aceasta pompa manuala de gresat Fiat Hitachi care sa aduca iar linistea si pacea in organizatia utilajului tau. Lucreaza modern, lucreaza democratic, asculta doleantele masinii si asigura-i ce-i trebuie.

De la orice magazin de calitate nu pleci niciodata doar cu ce ai cumparat. Iti mai strecoara vanzatorul acolo un pliant, sau un sampler de la un produs nou, sau un pumn de alune, fiecare ce are. Sigur, face parte din definitia calitatii servirii clientilor, dar inseamna si bun simt, empatie si caldura. De la ACN nu pleci niciodata doar cu ce ai cumparat. Produsul achizitionat va fi mereu insotit de recomandarile specialistilor nostri, care sunt gratuite. Iti strecuram in buzunar si numarul de telefon al unui mecanic bun. Facem tot sa pleci de aici si, mai ales sa revii cu placere.

Pompa manuala de gresat Fiat Hitachi lectia numarul 1
Fiecare dispozitiv sau consumabil pentru mentenanta vine de pe rafturi de la noi cu instructiuni bine definite. Trebuie doar sa le citesti cu atentie. Daca ungerea, in cazul pompelor manuale de gresat, nu are loc conform instructiunilor, operatiunea este compromisa si sufera intreg utilajul. Asadar, in cazul acestui decalimetru, mare grija la vaselina si calitatea ei. De asemenea, grija la riscul contaminarii in timpul alimentaria tubului de distributie.

Unde-s doi, lucrurile sunt ca noi!
Este bine sa stii sa faci singur unele lucruri. Castigi timp, economiesti bani, etc. Insa, nu ai cum sa cunosti tot. Sunt lucruri care te depasesc. Nu trebuie sa te simti inferior. Serviciul nostru gratuit de consultanta iti poate suplini lipsa de informatie. Trebuie doar sa ne apelezi, colegii nostri raspund imediat!  Iti ofera pe loc si gratuit: o identificare corecta, recomandari sigure pentru gresaj, asistenta tehnica la fata locului, expeditie urgenta a produsului; suntem in regula cu toate.

Livrare
Livrarea produselor noastre se face cu viteza gandului. A gandului bun. Colaboram cu cei mai rapizi curieri. Poti opta pentru oricine doresti de pe piata. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne apelezi utilizand datele din contact. Dupa inregistrarea comenzii, punem imediat pachetul la caraus iar acesta ti-l livreaza in maxim de 24 de ore. Nu are importanta in ce vagauna lucrezi. Ajungem si acolo!

Montaj
Mecanicii nostri colaboratori vor fi oricand langa tine pentru a asigura o utilizare corecta pompei manuale de gresat. Apeland la ei economisesti timp si bani si iti vei putea relua activitatea fara intarziere. Nu trebuie decat sa iei legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici, pentru a afla toate detaliile despre acest serviciu.

Specificatii tehnice:
• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura