Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei transmisie ZF TE-ML 12A 80W-90 Texaco

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
ZF TE-ML 12A 80W-90 Texaco
Cod produs
JB6PEITM-AT
Out Of stock
Descriere
Cauti un ulei capabil sa satisfaca nevoile sistemului de transmisie al utilajului tau? Iti recomandam acest ulei ZF TE-ML 12A 80W-90 Texaco pentru ca este un fluid de transmisie cu performante dovedite, capabil sa faca fata celor mai dificile conditii de exploatare. Nu te va lasa la greu, isi pastreaza fluiditatea chiar si la temperaturi scazute, astfel ca nu vei intampina probleme la pornirea la rece, lubrifierea fiind una rapida. Un lubrifiant de inalta calitate, pentru randament maxim.

Foloseste intotdeauna produse calitative pentru utilajul tau si il vei mentine sanatos, apt de munca mai multa vreme. Investind in el, investesti in succesul afacerii tale, ca doar cu el iti faci treaba zi de zi, iar provocarile pe care le are de infruntat nu-s din cele mai usoare. Daca ai nevoie de sfaturi, contacteaza-ne fara ezitare, caci te vom ajuta sa depasesti obstacolele, gasind cele mai eficiente solutii. Suna-ne!

Ulei ZF TE-ML 12A 80W-90 Texaco - o lubrifiere impecabila pentru performanta indelungata!
Acest ulei ZF TE-ML 12A 80W-90 Texaco a fost conceput pentru utilizarea in mecanisme planetare hipoide, in sisteme de directie, transmisii nesincronizate si transmisii cu diferential ale autovehiculelor care necesita un lichid cu performante conform API GL-5. Ofera o protectie EP de inalta performanta, asigurand rezistenta componentelor la frictiune si uzura. Stabilitatea ridicata la forfecare ajuta la mentinerea unei vascozitati constante, iar stabilitatea la oxidare previne ingrosarea uleiului in timpul exploatarii, mentinand sistemul curat. Temperaturile de functionare de peste 100 C vor conduce la o reducere semnificativa a duratei de viata a lichidului, astfel ca iti recomandam ca temperaturile de functionare de varf sa nu depaseasca 120 C.

Te sustinem pe calea succesului!
De ce sa pierzi timp documentandu-te? Au facut-o deja specialistii nostri intr-ale utilajelor si sunt gata sa te ajute in orice moment, tu doar contacteaza-ne. Asa afli ce piese de schimb sau ce lubrifiant necesita utilajul tau, dar si o multime de ponturi legate de intretinerea utilajului tau, cu impact pe termen lung. Tu ai de munca, noi suntem aici sa-ti sprijinim eforturile, oferindu-ti consultanta gratuita. Foloseste-ti eficient timpul si ia solutiile de-a gata!

Ne place promptitudinea si stim ca n-ai vreme de pierdut, astfel ca iti vom livra acest ulei ZF TE-ML 12A 80W-90 Texaco in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau sa cere o oferta online. Sau, daca esti prin apropiere, poti ridica produsul si direct de la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Bidon 20 litri
Punct de curgere: - 39 C
Indice de vascozitate: 107
Trimite mesaj
Din Gura in Gura