Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Coroana punte Dana Spicer 212-452

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
N5FG1V3Q-SC
Out Of stock
Descriere
Toate, in lume, au o logica! Inclusiv aceea care te-a readus la noi. Pentru ca stii ca iti putem oferi, simplu si rapid, aceasta coroana punte Dana Spicer 212-452 care este un produs extrem de apreciat si pe care ti-l putem livra chiar la locul unde este campat utilajul supus reparatiei. Prezinta o rezistenta ridicata, chiar si atunci cand conditiile de lucru sunt solicitante. Prezinta, de asemenea, o fiabilitate de exceptie. Totul la un raport calitate-pret exceptional. Te asiguram ca faci alegerea cea mai buna pentru tine!

Oamenii se intorc intotdeauna cu placere acasa, iar antreprenorii se intorc intotdeauna cu placere la ACN Piese Utilaje. Si asta, pentru ca indiferent de circumstante, punem intotdeauna calitatea pe primul loc! De la materialul si texturile din care sunt realizate piesele de schimb, pana la atentia cu care sunt selectionate si distribuite si competenta cu care ti se raspunde la fiecare intrebare! Chiar, cand mai vii pe la noi? Te asteptam in prag!

Coroana punte Dana Spicer 212-452 - te asiguram ca faci alegerea cea mai buna pentru tine!
Coroanele punte de la Dana Spicer sunt cunoscute pentru durabilitatea si rezistenta lor. Acestea sunt proiectate sa reziste la conditii dificile de functionare, inclusiv la sarcini grele, teren accidentat si utilizare intensive. Dana Spicer este un producator recunoscut de componente pentru transmisii si punti de vehicule, inclusiv roti dintate, angrenaje, rulmenti si alte piese.

Nu esti niciodata singur cand esti partenerul ACN Piese Utilaje!
Pentru ca stim cat de important este sa nu fii singur in valtoarea unor defectiuni majore (dar chiar si minore) si pentru ca am trait si noi senzatia pe care o ai atunci cand strigi si nimeni nu te aude, am infiintat, dezvoltat si structurat un serviciu de consultanta pe care ti-l punem la dispozitie gratuit. Suntem bucurosi sa impartasim din toata experienta noastra pe care am acumulat-o de-a lungul timpului!

Livrare
Te-ai uitat vreodata la o cursa de Formula 1? Nici nu trebuie. Ajunge doar sa stii ca asa ne miscam noi cand trimitem spre tine aceasta coroana punte Dana Spicer 212-452 ce asteapta nerabdatoare sa se imprieteneasca cu transmisia utilajului tau. Si stii cine mai e nerabdator sa te cunoasca? Hai incoace ca sa afli! Alege tu modul care ti se potriveste cel mai bine utilizand datele din contact.

Montaj
Pentru a asigura coroanei un rodaj corespunzator, dar si pentru functionarea ei ulterioara, este indicat sa o montezi beneficiind de serviciile unui mecanic specializat. Nu uita! Serviciul de calitate iti ofera certitudinea unui inceput bun pentru noua piesa!

Specificatii tehnice:

• Z = 70
• Diametru exterior = 208mm
• Diametru interior = 182mm
• L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura