Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Coroana punte Dana Spicer 311-211/312

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer 311-211/312
Cod produs
U2FIK16S-AM
Out Of stock
Descriere
In universul utilajelor grele, fiecare componenta este importanta pentru buna functionare a echipamentelor. Imagineaza-ti o zi pe santier, cand brusc unul dintre utilaje incepe sa emita zgomote ciudate din transmisie. Eficienta muncii scade considerabil. Nu lasa performanta echipamentului sa fie afectata, cand stii care e solutia - o coroana punte Dana Spicer 311-211/312de calitate! La ACN Piese Uilaje, gasesti intotdeauna aceasta piesa originala, care garanteaza durabilitate si rezistenta in fata solicitarilor repetate.

Fabricata din materiale de top, aceasta componenta esentiala din categoria transmisiei este proiectata sa faca fata celor mai grele conditii de lucru. Contacteaza-ne chiar astazi pentru a comanda coroana! Echipa noastra iti va pune la dispozitie nu doar o piesa de schimb de inalta calitate, ci si consultanta tehnica gratuita, iar la cerere poti beneficia de servicii de montaj.

Coroana punte Dana Spicer 311-211/312 - o solutie eficienta

Aceasta piesa care ajuta la transmiterea puterii de la planetara la roata. Este fabricata din materiale rezistente si fiabile, beneficii esentiale pentru eficienta utilajului. Aceasta piesa-cheie din sistemul de transmisie este rezistenta la uzura, la coroziune si la alti factori care ar putea sa o degradeze. Comanda coroana punte de la noi pentru ca utilajul tau sa se bucure de un avantaj suplimentar: o durata de viata mai lunga. Si cel mai bun lucru pentru tine? - O poti avea la un pret convenabil!

ACN Piese Utilaje - mereu alaturi!

Echipa noastra iti sta la dispozitie cu toate informatiile pe care le doresti despre aceasta coroana punte sau despre oricare alta piesa de schimb. Aceste informatii iti vor surveni prin intermediul colegilor nostri din cadrul serviciului de consultanta. Fiecare client nemeficiaza de acest serviciu in mod gratuit. ACN Piese Utilaje iti va fi mereu alaturi oferindu-ti produse si servicii de calitate!


Livrare
Noua ta coroana punte Dana Spicer 311-211/312 va ajunge la tine in maxim 24 de ore de la plasarea comenzii. Cu puterea tehnologiei si eforturile echipei noastre, nici nu vei simti ce repede trece timpul. Contacteaza-ne! daca doresti informatii suplimentare!

Montaj
Gandeste-te de doua ori inainte sa recurgi la solutii improvizate pentru a monta coroana! Poate ca incerci sa economisesti cativa bani, dar pe termen lung, o reparatie facuta de un profesionist se va dovedi mai rentabila. Nu te lasa pacalit de iluzia economiilor de moment! Monteaza piesa la un service autorizat!

Specificatii tehnice
- Z = 70
- Diametru exterior = 208mm
- Diametru interior = 182mm
- L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura