Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Contact cu cheie pentru buldozer Komatsu D70

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu D70
Cod produs
3OW7TARV-AC
Out Of stock
Descriere
Stii ca momentele acelea de tensiune cand cheia utilajului tau pare sa te lase la greu sunt pentru tine o adevarata povara. Cu un contact cu cheie buldozer Komatsu D70 acele zile devin o amintire indepartata. Acest produs robust si usor de montat te scapa de grija cautarii repetate a cheilor sau de cele in care utilajul tau nu porneste din cauza unei chei deteriorate. Te-ai gandit vreodata cat de important este un contact cu cheie de inalta calitate pentru functionarea eficienta a utilajului tau? Ne asiguram ca avem intotdeauna un stoc generos pentru a raspunde prompt si eficient cererilor tale, astfel incat sa nu intampini nicio intarziere in activitatile tale. Acest contact cu cheie este compatibil si cu modelele Komatsu D70LE, D70LE-8 si D70LE-12.

Alege contact cu cheie pentru a evita neplacerile si a avea control total asupra pornirii utilajului tau. Durabilitatea si fiabilitatea sunt cuvintele cheie cand vine vorba despre acest produs. El este un mecanism esential care garanteaza o pornire rapida si eficienta. Gasesti acest component vital pe rafturile noastre, pregatit pentru a asigura o montare usoara si o rezistenta indelungata. La ACN Piese Utilaje, indiferent ca esti in domeniul constructiilor sau al agriculturii, vei gasi tot ceea ce iti doresti.

Comanda acum un contact cu cheie buldozer Komatsu D70 de incredere
Nu te lasa surprins de o defectiune. Contactul acesta este conceput special pentru a-ti asigura o experienta fara griji. Pe langa contact, setul vine cu doua chei de pornire. Inlocuirea unui contact uzat este esentiala El conecteaza circuitul care asigura voltajul necesar electromotorului ca sa porneasca motorul termic. Prin actionarea lui se da comanda de pornire a motorului.

Apeleaza-ne si vei afla tot ce ai nevoie!
La ACN Piese Utilaje, nu doar ca iti oferim piesele de care ai nevoie, ci te sprijinim cu consultanta gratuita pentru a face cea mai buna alegere. Intelegem cat de esentiala este alegerea corecta a pieselor pentru utilajele tale si vrem sa te asiguram ca vei lua decizia corecta. Prin serviciul nostru de consultanta gratuita, ne asiguram ca vei avea la dispozitie toate resursele necesare pentru iti duce afacerea la nivelul urmator.

Livrare
Ne angajam sa iti livram un contact cu cheie pentru buldozer Komatsu D70 in 24 de ore. Iti oferim doua optiuni de livrare: comanda telefonica sau cerere de oferta online. Ne asiguram ca produsul ajunge la tine in maximum 24 de ore de la confirmare, pentru a te ajuta sa continui munca fara intreruperi.

Montaj
Recomandam ca montajul contactului cu cheie sa fie efectuat de catre persoane calificate. Un montaj corect este esential pentru a garanta calitatea si eficienta maxima atat a piesei, cat si a intregului utilaj. Spune adio pornirii cu probleme.

Specificatii tehnice

-contact cu 2 chei
-6 suruburi
-conectare M5
-Diametru exterior - 56mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura