Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor John Deere 1750

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 1750
Cod produs
PH3DLN7Q-MC
Out Of stock
Descriere
Ai observat cum utilajul tau agricol isi pierde din putere si eficienta? S-ar putea sa fi dat de una dintre cele mai des intalnite probleme ale tractoarelor: o pompa de alimentare defecta. Fara o pompa de alimentare tractor John Deere 1750 functionala, tractorul tau ar putea sa sufera in performanta. Cea pe care ti-o oferim este mai mult decat o simpla piesa de schimb - e o asigurare pentru productivitatea lucrarilor tale agricole.

Conceputa pentru a intampina cele mai severe conditii de lucru, aceasta pompa de alimentare este fabricata din materiale de cea mai inalta calitate, rezistente la uzura mecanica si coroziune. Iti garantam disponibilitatea sa rapida si o montare simpla, perfect compatibila cu necesitatile utilajului tau.

Pompa de alimentare tractor John Deere 1750 - productivitate maxima si intretinere simpla!
Fabricata din materiale de inalta calitate, rezistente la uzura, aceasta pompa este proiectata sa asigure un debit constant de combustibil filtrat catre pompa de injectie.

Asistenta tehnica pentru performanta de durata!
Nu astepta momentul in care utilajul tau sa ajunga sa te lase la greu. Plaseaza o comanda si bucura-te de performanta tractorului tau fara intrerupere. Ai intrebari sau neclaritati? Suntem aici pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie. Suntem mandri de suportul pe care il oferim clientilor nostri. Nu ezita sa ne contactezi pentru orice informatii suplimentare sau asistenta tehnica.

Livrare
Fii sigur ca pompa de alimentare pentru tractor John Deere 1750 va ajunge la tine in cel mai scurt timp posibil. Ne asiguram ca livrarea se face rapid si eficient, astfel incat tu sa poti continua munca fara intreruperi neplacute.

Montaj
Te intrebi care sunt pasii pentru a mentine pompa de alimentare in conditii optime? In primul rand, este esential sa urmezi planul de intretinere al utilajului. De asemenea, recomandam ca instalarea sa fie efectuata intr-un service autorizat, pentru a te asigura ca piesa functioneaza la parametrii optimi. Nu uita ca la cerere, iti stam la dispozitie cu servicii de montaj profesioniste.

Specificatii tehnice

Distanta intre cele 2 gauri de prindere este de 6o de mm, iar diametrul gaurilor este de 9mm
2 stuturi (admisie si evacuare) - M14, diametru 14mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura