Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru stivuitor John Deere 482

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 482
Cod produs
IJLN1W7C-MC
Out Of stock
Descriere
Ai un stivuitor si intampini dificultati la alimentarea cu combustibil? Imagineaza-ti o zi aglomerata in depozit, iar stivuitorul tau prezinta probleme la pornire, se opreste neasteptat sau accelereaza neuniform. Aceste probleme pot indica o defectiune a pompei de alimentare, componenta esentiala pentru performanta masianariei tale. Insa nu este cazul sa te ingrijorezi, solutia este la indemana! Cand vine vorba despre eficienta stivuitorului tau, aceasta pompa de alimentare stivuitor John Deere 482 joaca un rol crucial.

ACN Piese Utilaje iti pune la dispozitie aceasta piesa de schimb esentiala, construita sa reziste in cele mai exigente conditii de utilizare. Pentru a mentine performanta optima a noilor componente, este important sa efectuezi verificari periodice ale sistemului de alimentare si sa inlocuiesti pompa la primele semne ale uzurii. La cerere, oferim la cerere servicii de montaj, astfel incat sa te asiguri ca totul este executat profesionist.

Pompa de alimentare stivuitor John Deere 482 - o solutie rapida si temeinica!
Cu aceasta pompa de alimentare, te asiguri ca motorul tau primeste un debit constant de combustibil, permitandu-i sa functioneze la parametri optimi. Aceasta piesa de incredere si de inalta calitate este compatibila si cu John Deere 482C, asigurandu-te ca iti vei indeplini sarcinile fara intreruperi.

Fa urmatorul pas alaturi de specialisti!
Nu lasa ca problemele tehnice sa-ti intarzie proiectele! Fa pasul decisiv acum si incepe colaborarea cu noi! Pentru detalii suplimentare, asistenta in alegerea corecta a piesei sau pentru a plasa o comanda, contacteaza-ne direct pe site sau telefonic. Suntem aici pentru a te ajuta sa pastrezi masinaria in cea mai buna forma. Indiferent de intrebarile sau neclaritatile tale, echipa de specialisti este gata sa iti ofere raspunsurile necesare si suportul tehnic de care ai nevoie. Nu ezita sa iei legatura cu noi!

Livrare
Pentru a-ti asigura linistea, aceasta pompa de alimentare pentru stivuitor John Deere 482 se livreaza rapid. Ajunge in 24 de ore de la confirmarea comenzii, datorita stocului permanent disponibil.

Montaj
Recomandam sa montezi aceasta piesa intr-un service autorizat pentru a te asigura ca beneficiezi de montaj corect si de garantie. Te putem ajuta chiar si acum! Cere-ne sprijinul, iar o echipa de mentenanta mobila pleaca imediat spre punctul tau de lucru.

Specificatii tehnice
Distanta intre cele 2 gauri de prindere este de 6o de mm, iar diametrul gaurilor este de 9mm
2 stuturi (admisie si evacuare) - M14, diametru 14mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura