Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru motor John Deere 6059

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 6059
Cod produs
3RGXKY59-MC
Out Of stock
Descriere
Imagineasza-ti ca esti pe camp, pregatind terenul pentru o noua cultura. Utilajul tau agricol, echipat cu un motor John Deere 6059, este piesa centrala a acestei actiuni. Fara avertisment, insa, incepe sa dea semne de oboseala. Aici intervine o componenta esentiala:. Care? Aceasta pompa de alimentare motor John Deere 6059 la care tocmai ce ai ajuns. Cand masinaria da semne de cedare, solutia este la indemana ta!

Fiind compatibila si cu John Deere CD6059TF002, John Deere CD6059TF003 si John Deere 6059DF001, esti asigurat ca nu stai mult pe tusa. Cu o disponibilitate rapida, in depozitul nostru te asteapta o selectie vasta de produse care sa raspunda cerintelor tehnice ale utilajului tau.

Pompa de alimentare motor John Deere 6059 - pentru utilaje revigorate!
Fabricata din materiale de inalta calitate, aceasta piesa este rezistenta la uzura si solicitari repetate, asigurand un debit constant de combustibil catre motor. Acest tip de pompa de alimentare nu doar ca mentine motorul in functiune optima, dar si previne aparitia unor probleme majore. Recomandam schimbarea periodica a filtrului de combustibil si verificarea pompei pentru orice semne de uzura.

Trece peste orice obstacol alaturi de ACN Piese Utilaje!
Nu astepta ca utilajul tau sa te lase la greu! Contacteaza-ne si fa pasul spre utilaje performante! Prin telefon, site sau direct la punctul nostru de vanzare, esti doar la cativa pasi de solutia ideala. Nu uita, pentru orice nelamuriri, echipa noastra de consultanti este intotdeauna pregatita sa-ti ofere suportul necesar.

Livrare
In aproximativ 24 de ore, aceasta pompa de alimentare pentru motor John Deere 6059 va sosi la destinatie, gata sa reporneasca inima utilajului tau.

Montaj
Pentru o functionare optima si o durata de viata lunga a componentei, este esentiala realizarea periodica a intretinerii conform manualului si inlocuirea ei atunci cand este necesar. In plus, asigura-te ca montajul acesteia este realizat de catre un profesionist!

Specificatii tehnice

Distanta intre cele 2 gauri de prindere este de 6o de mm, iar diametrul gaurilor este de 9mm
2 stuturi (admisie si evacuare) - M14, diametru 14mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura