Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa rotire brat pentru buldoexcavator Fiat Kobelco B90.2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco B90.2
Cod produs
WAYCJ26R-AM
Out Of stock
Descriere
Te afli in mijlocul santierului, confruntandu-te cu un utilaj care isi incetineste ritmul de lucru. Bratul buldoexcavatorului pare ca se misca greoi, iar eficienta scade vizibil. Dupa o verificare rapida, identifici problema: o bucsa uzata. Este o piesa mica, dar vitala in articulatia care faciliteaza rotirea bratului. Fara ea, esti pe cale sa pierzi ore pretioase de lucru. Dar stai linistit, solutia este la indemana. La ACN Piese Utilaje, vei gasi tot timpul aceasta bucsa rotire brat buldoexcavator Fiat Kobelco B90.2 - este o piesa de inalta calitate, care va restabili functionalitatea utilajului.

Pe langa furnizarea pieselor de schimb, la ACN Piese Utilaje tinem sa ne asiguram ca utilajele tale sunt intotdeauna in forma optima. Iti recomandam verificarea periodica a componentelor articulatiilor pentru a depista si solutiona la timp orice semne de uzura. Iti asiguram un serviciu de consultanta tehnica gratuita, pentru ca ne dorim sa fii informat atunci cand cumperi de la noi. Iar daca ai nevoie de suport in montaj, specialistii nostri iti stau la dispozitie pentru a-ti oferi servicii de instalare profesioniste. Nu mai sta pe ganduri! Alege sa remediezi problema fara intarziere! Suna-ne chiar acum!

Bucsa rotire brat Fiat Kobelco B90.2  - micuta, dar potenta

Fabricata din materiale rezistente, bucsa aceasta are rolul de a prelua uzura dintre bolt si swingpost. A fost proiectata sa suporte fortele si presiunile la care este supus bratul in timpul actiunilor intense si repetate. Fiind o componenta esentiala, care permite miscarea rotativa a bratului, bucsa are nevoie de verificare si lubrifiere regulata. In caz de uzura excesiva sau deteriorare, este nevoie de inlocuirea piesei.

Cand ai nevoie de consultanta tehnica gratuita, suna la ACN Piese Utilaje!

Vei descoperi, la noi, o gama larga si diversificata de piese si consumabile, impreuna cu servicii exceptionale. Pe langa asistenta oferita pe tot parcursul procesului de achizitie, iti punem la dispozitie un serviciu de consultanta tehnica gratuita, prin care, cu ajutorul expertilor nostri, vei obtine informatii valoroase despre produsele care te intereseaza. Asadar, te asteptam sa ne contactezi! Cu cat intri in legatura cu noi mai rapid, cu atat utilajul tau va beneficia mai mult! Si cu atat vei putea relua mai prompt activitatile pe santier.

Livrare
Bucsa rotire brat pentru buldoexcavator Fiat Kobelco B90.2 se afla in perfmanenta pe stoc, ceea ce inseamna ca va ajunge la tine in mai putin de 24 de ore. Astfel, nu vei pierde timp pretios in afara santierului. In cazul in care ai inca nelamuriri sau doresti sa obtii mai multe informatii, nu ezita sa ne contactezi numaidecat!

Montaj
Nu uita - este intotdeauna important ca montajul pieselor de schimb sa fie efectuat de profesionisti, pentru a asigura o reparatie durabila.

Specificatii tehnice

45x58x44mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura