Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Coroana punte Liebherr 10029225

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Liebherr 10029225
Cod produs
Y3GWP60H-AM
Out Of stock
Descriere
Esti intr-o zi normala de lucru, cand, deodata, utilajul tau greu, indispensabil proiectului pe care in care esti implicat, incepe sa emita zgomote ciudate dinspre zona puntii. E semn clar ca ceva nu functioneaza cum trebuie, iar intarzierea nu-si are locul in graficul tau. Situatii ca aceasta cer solutii rapide si de incredere. Ei bine, nu trebuie sa cauti prea departe - solutia este la indemana ta aici, la ACN Piese Utilaje. Aceasta coroana punte Liebherr 10029225 te ajuta sa preiei controlul asupra transmisiei utilajului. Este exact ceea ce-ti trebuie: o piesa originala Dana Spicer, caracterizata prin rezistenta si calitate superioara.

Echipa ACN Piese Utilaje iti sta la dispozitie cu informatii si recomandari pentru orice situatie tehnica ne prezinti. Ne-au trecut atat de multe si variate situatii prin mana de-a lungul timpului, incat am capatat o bogata experienta, de pe urma careia am avut multe de invatat. Suntem aici pentru tine, indiferent de ce ai nevoie. Datorita consultantilor nostri bine pregatiti, vei avea parte de consultanta tehnica de top, fara niciun cost suplimentar. Scopul nostru este de a te ajuta sa iei cele mai informate decizii privind achizitionarea pieselor potrivte pentru nevoile tale.

Coroana punte Liebherr 10029225 - ofera performanta necesara proiectelor de succes

Fabricata materiale rezistente la solicitari repetate, aceasta coroana are rolul de a transmite eficient puterea de la planetara la roata. Montata in interiorul puntii, dupa cum ii spune si denumirea, piesa aceasta calitativa ii asigura utilajului performanta pe termen lung. Daca utilajul prezinta zgomote neobisnuite dinspre punte sau dificultati in deplasare, este timpul sa inlocuiesti coroana. ACN Piese Utilaje iti ofera nu doar piese de schimb, ci si solutii tehnice fiabile pentru un echipament performant.

Cu ACN Piese Utilaje faci alegeri intelepte astazi, si maine iti savurezi reusitele

Echipa noastra se asigura ca vei lua decizia corecta privind cumpararea piesei potrivite pentru problema tehnica pe care o are utilajul pe care il operezi. Iti oferim informatii corecte si actualizate privind produsul respectiv, precum si sfaturi pentru o buna intretinere a utilajului. Pentru a te bucura pe deplin de beneficiile pe care ti le-am pregatit, nu trebuie decat sa ne suni, sa ne scrii sau sa ne faci o vizita, daca esti prin zona. Te asteptam cu piese de top si servicii calitative! Nu mai astepta, ia legatura cu noi chiar astazi!

Livrare
Intelegem necesitatea unei livrari rapide, de aceea coroana punte Liebherr 10029225 va ajunge la tine in cel mult 24 de ore, de la plasarea comenzii. Suntem determinati sa te sprijinim cum putem, astfel incat activitatea ta sa nu sufere intreruperi. Contacteaza-ne!

Montaj
Pentru ca iti pretuiesti utilajul ca si cand ar face parte din propria-ti familie, iti recomandam sa apelezi intotdeauna la ajutorul unui profesionist care sa-ti monteze piesa cumparata de la ACN Piese Utilaje. Daca doresti, putem sa-ti asiguram, la cerere, servicii de montaj, in orice colt al tarii te-ai afla.

Specificatii tehnice

- Z = 70
- Diametru exterior = 208mm
- Diametru interior = 182mm
- L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura