Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Coroana punte Dana Spicer 602-212/117

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer 602-212/117
Cod produs
MBCU087R-DH
Out Of stock
Descriere
Muncesti de zor cu utilajul tau, dar deodata, apar zgomote suspecte de sub capota. Este posibil ca problema sa provina dintr-un component vital: puntea. Daca observi lipsa tractiunii sau daca utilajul tau refuza sa se mai deplaseze eficient, e clar semnul unor probleme serioase. Din fericire, ai la indemana solutia de la ACN Piese Utilaje si anume coroana punte Dana Spicer 602-212/117 originala! O piesa exceptionala, care va da randament 100%. Fabricata din materiale de calitate, va fi prietenul tau de nadejde, mult timp de acum incolo!

Cu aceasta bijuterie mecanica, te asiguri ca utilajul tau va reveni la performantele optime! Aceasta piesa din categoria transmisiei este un exemplu de excelenta in inginerie, oferind calitate superioara, rezistenta exceptionala si fiabilitate incontestabila. In plus, ACN Piese Utilaje iti garanteaza un pret accesibil pentru aceasta piesa, astfel incat sa te poti concentra pe munca ta, fara griji suplimentare. Mai mult de atat, achizitionarea acestei piese de schimb, te va satisface pe o perioada nedeterminata. Alege cu incredere, alege ce e mai eficient pentru utilajul tau!

Coroana punte Dana Spicer 602-212/117 - fiabilitate si performanta garantata!
Conceputa special pentru a transmite eficient puterea de la planetara la roata, aceasta coroana punte se monteaza in interiorul puntii. Astfel, devine coloana vertebrala a mobilitatii utilajului tau. Inlocuirea piese uzate cu aceasta coroana senzationala, poate elimina probleme precum zgomotele neobisnuite sau blocajele neasteptate ale utilajului. Nu-ti lasa utilajul sa se deterioreze din cauza unei singure piese! Ofera-i utilajului tau o putere si mai mare si astfel va escalada orice teren.

Consultanta gratuita si servicii adaptate!
La ACN Piese Utilaje intelegem importanta unui suport tehnic adecvat. De aceea, iti oferim serviciul de consultanta tehnica gratuita, pentru a te asigura ca alegi piesa potrivita pentru nevoile tale. De acum te poti bucura de informatii personalizate si de actualitate. Fii informat corespunzator, pentru a-ti manevra cu lejeritate utilajul tau maret! Indiferent ca ai o intrebare sau nevoie de asistenta suplimentara, suntem aici pentru tine! Iti oferim suportul necesar la fiecare pas! Contacteaza-ne si iti vom oferi toate informatiile necesare pentru a face cea mai buna alegere!

Livrare
Nu lasa problemele de transmisie sa iti incetineasca activitatea! Acum este momentul sa investesti in coroana punte Dana Spicer 602-212/117 si sa beneficiezi de avantajele unei piese de top. Plaseaza comanda si datorita stocului consistent pe care il detinem, piesa va fi la tine in numai 24 de ore. Da, ai auzit bine! Nu mai astepta! Asigura-te ca utilajul tau functioneaza la capacitate maxima! Utilizeaza datele noastre de contact pentru mai multe detalii!

Montaj
O asemenea bijuterie mecanica, merita un montaj pe masura! De aceea te sfatuim sa ai mare atentie atunci cand iti alegi mecanicul. Fiind o piesa de calitate, e nevoie ca si mecanicul sa fie un adevarat profesionist. Alege cu atentie pentru o functionare optima!

Specificatii tehnice

- Z = 70
- Diametru exterior = 208mm
- Diametru interior = 182mm
- L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura