Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Garnitura galerie evacuare pentru excavator Liebherr A934

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Liebherr
Cod produs
IV1BMF98-SC
Out Of stock
Descriere
Tocmai am primit un lot nou din gama garnitura galerie evacuare Liebherr A934 - precum cea din poze. Frate, dar ce bine se vinde. Ce-o fi? Curiosi, am analizat cauza. Am aflat ca am reusit sa gasim un echilibru perfect intre calitate si pret. Am realizat ca producatorul de unde o aducem este agreat de posesorii de utilaje din tara noastra. Am aflat din certificatele de calitate din ce materiale e construita si ce caracteristici deosebite are. Si extindem experienta asupra tuturor pieselor de schimb cu care ne aprovizionam. Facem bine ca sa fie foarte bine.  Garnitura noastra este compatibila si cu submodelele: Liebherr A934BLI, Liebherr A934LI.

Activitatea intr-un depozit are, desigur, parte de multa rutina. Aprovizionare, comenzi, facturare, incarcat la curier, expeditie. Si iar si iar. De aceea cautam sa o facem cat mai placuta. Organizam sesiuni de informare a ceea ce apare nou pe piata. Mai iesim si la teambuilding. Nu ratam niciodata discutiile cu clientii, care sunt intotdeauna... sa le zicem motivante. Le mai punem nume pieselor de schimb. De pilda, garniturii galerie evacuare ii spune si”Cenusareasa”, precum in poveste. Caci, nu-i asa, numai pe ea a ales-o Printul. Facem in asa fel ca fiecare zi de lucru sa se termine cu satisfactia ca nu a trecut degeaba. Nici pentru tine, si nici pentru noi.

Garnitura galerie evacuare Liebherr A934 face bine ca sa fie foarte bine
Garniturile pentru galeria de evacuare sunt fabricate din materiale rezistente la temperaturi inalte, de pana la cateva sute de grade, precum cauciuc, metal sau materiale compozite, pentru a rezista conditiilor extreme de lucru la care sunt supuse. Aceste piese trebuie sa fie durabile si rezistente la uzura, deoarece sunt supuse la temperaturi ridicate si la presiuni variabile in timpul functionarii vehiculului.

Imi spune si mie cineva ce se intampla?
Raspunsul e de 1 solist - da! Serviciul nostru de consultanta, care este integral gratuit, iti va veni in intampinare. Colegii nostri iti pun la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie. Asadar, pe langa piesa de schimb mult cautata, primesti economie de timp, un pachet de informatii relevante si ajutatoare, precum si experienta consultantilor nostri competenti. Pune-i la incercare si vei vedea ca asa este.

Livrare
Daca a venit ziua sa cauti aceasta garnitura galerie evacuare pentru excavator Liebherr A934 tot ce trebuie sa faci e sa o comanzi utilizand datele din contact. Noi vom initia imediat procesul de expeditie a produsului, pentru ca stim ca e hurry. Produsele noastre ajung in orice loc din tara, cu plata ramburs si verificarea pachetului la primire. Dar pot fi ridicate si personal din sediul nostru.

Montaj
Montajul piesei de schimb este o etapa sensibila in reparatia unui utilaj.  De aceea iti recomandam un montaj corect si profesionist. Este indicat sa apelezi exclusiv la un atelier de specialitate sau sa te asiguri de serviciul unui profesionist cu experienta.

Specificatii tehnice:

• Diametru al fiecareia din cele 4 gauri - 8,5mm
• Lungime x latime - 115 x 60mm
• Decupaj interior - 71x40mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura