Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Coroana punte Dana Spicer 357-211/374

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer 357-211/374
Cod produs
W0R6VZ7P-IO
Out Of stock
Descriere
Sistemul de transmisie al utilajului tau joaca un rol extrem de important in functionarea normala a acestuia. Trebuie sa te asiguri ca toate componentele acestui sistem sunt in stare perfecta! Daca ai observat semne de uzura pe coroana de punte, iti recomandam sa o inlocuiesti cu una noua, pentru ca utilajul tau are nevoie de putere pe santier. Dispunem de aceasta coroana punte Dana Spicer 357-211/374 originala, care poate sa iti sustina echipamentul chiar si in cele mai dificile sarcini! Comanda acum piesa si profita de calitatea si rezistenta sa!

Chiar si cei mai experimentati au nevoie cateodata de o parere obiectiva, din exterior. Pentru ca vrem ca tu sa fii sigur ca ai facut alegerile potrivite, iti punem la dispozitie serviciul de consultanta tehnica gratuita. Astfel, poti beneficia de expertiza echipei noastre de profesionisti. Colegii nostri specialisti in mecanica sunt alaturi de tine pentru a te ajuta la identificarea problemelor si a le rezolva! Mai mult, poti apela la noi si atunci cand ai nevoie de informatii tehnice sau sfaturi legate de optiunile care ti se potrivesc. Nu mai sta pe ganduri, sunt la un apel distanta!

Coroana punte Dana Spicer 357-211/374 - Calitatea face diferenta!
Am mentionat ca fiecare parte componenta a unui utilaj este importanta in felul ei si ca rolul indeplinit este vital pentru cresterea performantei acestuia. Coroana pe care ti-o prezentam are rolul de a face posibil tranferul de putere de la planetara la roata, pentru ca echipamentul sa dispuna de puterea necesara in timpul functionarii. Va fi, astfel, mai usor de manevrat si coordonat, iar toate proiectele tale vor duse cu bine la capat.

Apeleaza cu incredere la ACN Piese Utilaje!
Pentru ca toate lucrurile pe care le-am povestit pana acum sa mearga exact asa cum ne-am propus, tu trebuie sa iei legatura cu noi. De restul lucrurilor nu trebuie sa-ti faci griji. La ACN Piese utilaje, gasesti piese foarte bune de schimb, calitate si ajutor de la specialisti cu experienta! Contacteaza-ne pentru a lucra eficient impreuna!

Livrare
Aceasta coroana punte Dana Spicer 357-211/374 are planuri mari pentru utilajul tau. Comanda acum produsul si stai pe-aproape, va ajunge la tine in maxim 24 de ore! Indiferent de locul in care te afli, aceasta componenta gaseste drumul catre tine mai repede decat crezi! Rapiditatea e o calitate importanta!

Montaj
Montajul este un proces important prin care te asiguri ca pastrezi calitatea piesei de schimb si integritatea utilajului tau. Vorbim de lucruri destul de serioase, motiv pentru care te incurajam sa apelezi la mecanici profesionisti care sa se ocupe de asta in locul tau. Utilajul tau iti va multumi mai tarziu.

Specificatii tehnice

Z = 70
Diametru exterior: 208mm
Diametru interior: 182mm
L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura