Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Electromotor incarcator telescopic JCB 528

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 528
Cod produs
WX3QJUNP-AP
Out Of stock
Descriere
Electromotorul reprezinta unul dintre elementele cheie care sustin performanta si fiabilitatea incarcatorului telescopic. Ca o inima electrica, acest motor ofera puterea necesara pentru functionarea corecta a utilajului, transformand energia electrica in miscare si putere. Cu precizie tehnica, electromotorul este ca o sursa vitala de energie care propulseaza acest echipament la niveluri fara precedent. Cu fiecare rotire, el demonstreaza eficienta, oferind performanta si rezistenta in fata celor mai exigente cerinte de pe santier. Noul electromotor incarcator telescopic JCB 528  nu este doar o componenta. El este o parte vitala care asigura performanta si functionarea corecta a intregului echipament. Cu aceasta componenta de exceptie, vei finaliza fiecare proiect de constructii cu succes!

Electromotorul este o piesa cruciala pentru functionarea corecta a utilajelor tale dragi. Alegerea si intretinerea corespunzatoare a acestui component fac diferenta in performanta si fiabilitatea masinii tale. Nu risca sa te confrunti cu probleme din cauza unui electromotor necorespunzator sau uzat. Contacteaza-ne pentru a asigura buna functionare a incarcatorului tau telescopic. Suntem aici pentru a-ti oferi suportul ca tu sa iei cea mai buna alegere si sa-ti pastrezi utilajul operational. Cu ACN Piese Utilaje, echipamentul tau este in maini sigure. Cu o gama variata de electromotoare, suntem pregatiti sa te ajutam sa alegi corect pentru utilajul tau.

Electromotor incarcator telescopic JCB 528 - piesa fara de care utilajul tau ar fi de nemiscat!
Electromotorul reprezinta un element vital in cadrul echipamentelor de constructii, functionand ca inima masinii. Acesta are rolul de a transforma energia electrica in miscare mecanica, permitand astfel functionarea si operarea componentelor cruciale ale echipamentului. Fie ca este vorba de deplasare, ridicare, sapare sau alte sarcini esentiale pe santier, electromotorul furnizeaza puterea necesara pentru ca un utilaj de constructii sa isi indeplineasca eficient functiile, jucand un rol fundamental in succesul operatiunilor de constructie.

Vrei sa fii sigur ca ai luat decizia corecta? Consulta-te cu expertii nostri!
Ca tu sa te poti concentra maxim asupra afacerii tale, lasa in seama noastra cercetarea. Atunci cand nu esti sigur de piesa pe care trebuie sa o cumperi, apeleaza la serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit. Cu un singur apel telefonic, vei primi toate informatiile necesare pentru a face achizitia corecta. Nu uita: o piesa va fi de folos doar daca este cea potrivita utilajului tau!

Garantie
Acest electromotor pentru incarcator telescopic JCB 528 beneficieaza de o garantie de 6 luni. Aceasta include eventuale defecte de fabricatie, desi asemenea cazuri sunt foarte rare. Iti sugeram sa pastrezi actele venite impreuna cu piesa - factura fiscala si certificatul de garantie.

Livrare
Fiindca vrem ca tu sa te poti bucura de noul electromotor incarcator telescopic JCB 528 ti-l livram in doar 24 de ore! Ce mai astepti? Comanda azi piesa online sau prin apel telefonic, iar ea va ajunge la tine chiar maine.

Montaj
Calitatea unui produs se resimte doar atunci cand este pus in folosinta. Pentru ca tu sa te poti bucura de noua ta achizitie, iti sugeram sa apelezi la un service autorizat pentru un monatj corect. Daca nu cunosti unul ne poti intreba pe noi. Prin serviciul nostru de consultanta tehnica te putem indruma catre cel mai apropiat service partener.

Specificatii tehnice

- Cu reductor 12V;
- 4,2kw;
- Compatibil si cu utilajele JCB 528S, JCB 528-70.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura