Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pinion JCB 05/903808

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
2E18KTVY-AM
Out Of stock
Descriere
Cand ai nevoie sa-i redai utilajului performanta de altadata, te orientezi intotdeauna spre piese de schimb de inalta calitate. De ce sa alegi acest pinion JCB 05/903808 din oferta noastra? Pentru ca e rezistent, fiabil si precis in ceea ce face. Pentru ca nu se lasa doborat prea usor de uzura sau alti factori de deteriorare. Pentru ca, indiferent de conditiile de lucru, va functiona fara probleme. Pentru ca eficienta lui este constanta, fara intreruperi. Pentru ca este construit cu atentie la detalii, din materiale de foarte buna calitate.

Echipa noastra iti recomanda sa nu faci niciodata compromisuri in ceea ce priveste calitatea. Orice problema tehnica ai avea cu echipamentul tau de lucru, ea poate fi usor rezolvata cand ai alaturi oamenii potriviti. Daca ai nevoie de expertiza, ACN Piese Utilaje iti pune la dispozitie serviciul de consultanta tehnica, de unde vei obtine cele mai complexe si mai recente informatii despre produsul dorit. Asa ca nu mai sta pe ganduri si contacteaza-ne!

Deschide usile catre performanta maxima cu acest pinion JCB 05/903808 de incredere!

Acest pinion este fabricat din materiale de cea mai inalta calitate, ceea ce il face foarte rezistent la uzura, la coroziune s.a.. Asta inseamna ca vei avea o componenta de lunga durata care va face fata oricarui tip de provocari din mediile dure de pe santier. Cu dintii lui bine delimitati si finisajul de precizie, pinionul ii va oferi utilajului o combinatie de fiabilitate, performanta si versatilitate care va face diferenta in orice tip de activitate.

Nu rata ocazia de a-i avea pe cei mai buni alaturi de tine!

Cu cat mai repede intri in legatura cu noi, cu atat mai bine ii va fi utilajului tau! Si cu atat mai repede iti vei relua activitatile pe santier. Iti oferim nu numai produse de inalta calitate, ci si servicii excelente, precum si o experienta de cumparare extraordinara. Serviciul nostru de consultanta tehnica este complet gratuit si are scopul de a-ti oferi toate informatiile de care ai nevoie pentru a cumpara inteligent. Alegand calitatea produselor si serviciilor noastre, alegi zile de munca usoara si eficienta.

Livrare
In efortul nostru de a te servi la cel mai inalt standard, livrarea acestui pinion JCB 05/903808 se efectueaza in 24 de ore. Pentru ca ne dorim, la fel ca tine, sa poti profita rapid de functionalitatile lui. Contacteaza-ne daca doresti informatii suplimentare!

Montaj
Apeleaza la profesionisti pentru a evita eventuale probleme! De ce sa iti asumi riscuri inutile cand exista profesionisti gata sa te ajute? Care au experienta specializata, evita eventualele complicatii, executa montajul ca la carte si... Cel mai important aspect stii care este? - Cu un montaj corect, faci economii pe termen lung.

Specificatii

- Este un pinion cu rulment
- Diametru interior - 45mm
- Diametru exterior - 100mm
- Latime - 50mm
- Numar dinti - 22
Trimite mesaj
Din Gura in Gura