Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Electromotor PIC 182-104

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
PIC
Cod produs
H8A7VXY6-SC
Out Of stock
Descriere
Hei, ce mai faci? Cauti un electromotor PIC 182-104 nu? Pai, ce mai astepti, nu te opresti oferta noastra? Componenta din imagini este una de referinta, extrem de rezistenta si plina de calitati, care are toate datele pentru a garanta o functionare optima a utilajului tau in regim de exploatare. Suntem asumati fata de clientii nostri, le vom prezenta intotdeauna, tot ce este mai bun pe piata!

Aceasta piesa echivalenta dar la fel de buna ca una originala, este fabricata din materiale alese, de inalta calitate. Din acest motiv, reprezinta o garantie a rezistentei in timp, indiferent de complexitatea&dificultatea exploatatiei. Alege si nu mai sta pe ganduri acest demaror. Este un produs pe care il gasesti constant pe rafturile depozitului nostru! Are pret bun, are calitate, beneficiezi de livrare imediata!

Electromotor PIC 182-104 - performanta optima a utilajului tau in regim de exploatare
Un electromotor are un rol extrem de important pentru utilajele grele. Este o piesa practic prezenta pe orice automobil sau utilaj modern, scopul sau fiind acela de a ajuta la pornirea motorului si de a oferi curent electric subansamblelor consumatoare. Electromotorul este compus dintr-un motor electric si un solenoid.  Este un ansamblu relativ complex care asigura interfata intre energia electrica si puterea mecanica. Nu-ti poti imagina mecanica de astazi fara prezenta acestui reper.

Comunicarea este cheia universala a succesului!
Daca nu intelegi cum vine treaba, hai sa-ti explicam cum stau lucrurile. In loc sa-ti pierzi vremea in cautarea unor variante de remediere reusite ia, mai bine, legatura cu noi si beneficiezi de consultanta gratuita. Deschide-ti sufletul, spune-ne care e problema si vei fi brusc aproape de rezolvarea ei. Alaturi de noi, reparatia utilajului tau poate deveni doar o amintire placuta. Consultantii nostri nu sunt doar profesionisti, dar si prietenosi. Contacteaza-i si bucura-te de avantajele pe care ti le ofera!

Garantie
Iti zboara gandul la defectele de fabricatie? E firesc, insa poti sta linistit din acest punct de vedere. Daca s-ar intampla, in mod exceptional, ca acest electromotor PIC 182-104 sa prezinte vreun astfel de defect, esti perfect acoperit de o garantie valabila 6 luni, de la data achizitiei. Gasesti in interiorul coletului toate documentele necesare!

Livrare
Ai nevoie urgent de piesa, n-o ascunde! Fi pe pace, demarorul de la noi ajunge la tine in doi timpi si trei miscari. Ta ra ta ta ta taaa! A pornit catre tine! Am pus la punct toate detaliile, nu ne-a scapat nimic! Vine prin curier sau, daca ai drum prin zona, il poti ridica personal de la sediul nostru din apropierea Capitalei. Oricum ar fi, tine cont de detaliile din contact. Poate te ajuta.

Montaj
Pentru a beneficia din plin de noua achizitie, lasa montajul pe mainile unor mecanici adevarati. N-are rost sa-ti asumi riscurile unui montaj defectuos apeland la vecinu’, varu’ sau mai stim noi cine. Piesa poate fi compromisa, la fel si altele care sunt conexate cu ea. De ai nevoie de un mecanic de incredere, te putem ajuta cu un contact bun, doar da-ne de veste.

Specificatii tehnice:
• Putere 2.40
• Rotatie CW
• Voltaj 12 V
• Nr dinti 11
• Nr gauri prindere 2
• Lungimea 293mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura