Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Coroana punte Dana Spicer 112-387

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer 112-387
Cod produs
SM5NURP0-AP
Out Of stock
Descriere
In lumea utilajelor de constructii, exista deseori elemente aparent mici, dar esentiale, care asigura functionarea corecta a intregului sistem. Coroana punte Dana Spicer 112-387 este un astfel de exemplu. Acest mic produs ajuta la transmiterea puterii de la motor la rotile utilajului. Ea asigura miscarea si tractiunea necesare pentru a face fata conditiilor dificile de pe santier. Desi este discreta, coroana punte indeplineste un rol crucial in fiecare utilaj de constructii. Ea este cea care face ca rotile sa se miste, facilitand deplasarea pe teren accidentat. Doar asa, utilajele isi pot indeplini sarcinile dificile in fiecare zi.

La ACN Piese Utilaje, suntem aici pentru a-ti oferi solutii de consultanta care te ghideaza catre cea mai potrivita coroana pentru vehiculul tau. Cu echipa noastra alaturi, poti avea incredere ca ai un partener de incredere care te sustine pe tot parcursul proiectelor de constructii. Nu ezita sa profiti de serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit pentru a obtine mai multe informatii si recomandari valoroase!

Coroana punte Dana Spicer 112-387 - ofera-i utilajului tau performanta de care are nevoie!
Coroana aceasta este o piesa de o importanta vitala in mecanismele de transmisie ale vehiculelor, asigurand transmiterea eficienta a puterii de la planetara la roata. Aceasta componenta cruciala transforma miscarea rotativa a planetarei intr-o miscare directa a rotilor. Atfel, vehiculul poate sa obtina tractiunea necesara pentru a se deplasa pe santier. In industria vehiculelor de constructii si a utilajelor grele, coroana noastra devine indispensabila sistemului de propulsie.

Consultantii nostri sunt mereu pregatiti cu sfaturi si solutii pentru tine!
Alegerile corecte nu se fac niciodata usor; mai ales daca nu esti sigur de deciziile tale. Pentru ca ne dorim doar ce este mai bun pentru tine si utilajul tau, am creat serviciul de consultanta tehnica gratuit. Cu un simplu apel telefonic te putem ajuta sa cumperi piesa potrivita pentru utilajul tau.

Livrare
Fiindca vrem ca tu sa te poti bucura de noua coroana punte Dana Spicer 112-387 ti-o livram in doar 24 de ore! Ce mai astepti? Comanda azi piesa online sau prin apel telefonic, iar ea va ajunge la tine chiar maine. Curierii nostri mereu ajung la timp!

Montaj
Printr-un montaj corespunzator, piesa achizitionata isi va face treaba inca de la prima utilizare. De aceea noi iti sugeram intotdeuna sa apelezi la un mecanic specializat, sau macar sa ne dai un telefon. Prin serviciul de consultanta tehnica gratuit vei obtine informatii despre montajul corect al piesei.

Specificatii tehnice

- Z = 70
- Diametru exterior = 208mm
- Diametru interior = 182mm
- L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura