Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Coroana punte Dana Spicer 112-484

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer 112-484
Cod produs
3VJ7456T-MS
Out Of stock
Descriere
Coroana punte Dana Spicer 112-484 reprezinta un punct de referinta in industria echipamentelor pentru idustria constructiilor sau agricola. Cu o istorie inovatoare si performanta, aceasta piesa s-a impus ca lider in domeniul transmisiei de putere. Acest element-cheie al sistemului de transmisie este dezvoltat pentru a rezista la cele mai solicitante conditii de functionare. Cu inginerie de varf si materiale de cea mai inalta calitate, coroana punte asigura tractiunea si durabilitatea de care ai nevoie pentru a-ti mentine utilajul in miscare. De asemenea, acest produs este conceput din cele mai rezistente materiale, astfel incat sa nu ai nevoie sa il schimbi, din nou, intr-un termen foarte scurt.

La ACN Piese Utilaje, echipa noastra de experti in piese de schimb si tehnica nu este doar un departament de asistenta, ci un partener strategic pentru succesul afacerii tale. Suntem dedicati in a-ti oferi asistenta personalizata in alegerea celor mai potrivite piese de schimb pentru echipamentul tau. Prin consultanta tehnica specializata si solutii personalizate, te putem ajuta sa iti mentii si sa optimizezi performanta utilajelor ce iti apartin. Suntem aici pentru a te ghida si a te sprijini in fiecare etapa a procesului de achizitionare. Nu in ultimul rand, este important sa mentionam ca aici vei gasi mereu cele mai bun preturi, pentru ca ne pasa de portofelul tau!

Coroana punte Dana Spicer 112-484 - tehnologie si inovatie pentru utilajul tau!
Coroana punte este o piesa centrala in sistemul de transmisie al unui utilaj, deoarece asigura transmiterea eficienta a puterii de la planetara la roata. Acest element ingenios transforma miscarea de rotatie in miscare liniara, permitand rotii sa se roteasca cu precizie. Prin intermediul coroanei punte, echipamentul obtine tractiunea necesara pentru a accelera, pentru a trece peste obstacole si pentru a se deplasa, in siguranta, pe orice tip de teren.

Orientare fara cost, pentru succesul tau!
Te afli intr-o situatie complicata si nu esti sigur daca aceasta piesa se potriveste cu utilajul tau? Echipa noastra de experti este aici pentru a te ghida! Contacteaza oricare dintre specialistii nostri, care iti vor oferi asistenta necesara pentru a identifica corect produsul care trebuie inlocuit. De asemenea, poti sa le pui intrebari cu privire la montaj, livrare sau intretinere. Daca mai ai si alte aspecte care necesita clarificare, acum este momentul oportun!

Livrare
Nu ne place sa stim ca toata activitatea ta este oprita din cauza unei astepari prea mari! De aceea, la noi, livrarea rapida in 24 de ore este standardul. Comanda cu incredere si vei avea piesa coroana punte Dana Spicer 112-484 la usa ta maine. Tu doar plaseaza comanda la telefon sau online, iar noi deja ne ocupam.

Montaj
Siguranta este pe primul loc si, de aceea, instalarea corecta este imperativa. Te sfatuim sa actionezi responsabil si sa consulti un profesionist cu experienta, pentru a te asigura ca totul este facut corect. Aceasta masura de precautie te va proteja de potentiale probleme si va contribui la asigurarea sigurantei generale. In cazul in care nu ai un specialist de incredere in cercul tau de cunostinte, nu-ti face griji. Suntem aici pentru a te pune in contact cu unul. Toate detaliile au fost pregatite pentru a usura acest proces pentru tine.

Specificatii tehnice

- Z = 70
- Diametru exterior = 208mm
- Diametru interior = 182mm
- L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura